in

Waarom bellen met VoIP steeds belangrijker wordt

Bellen met VoIP is al jarenlang een veelgebruikt iets, maar met name de laatste paar jaar wordt het steeds belangrijker. Nu gaat het namelijk niet alleen nog maar over bellen via WhatsApp of Skype, maar is ook het bellen via de vaste telefoon overgenomen door VoIP.

Fysiek is het niet anders dan bellen met een vaste telefoon, en toch brengt VoIP in de praktijk zo veel voordelen met zich mee. En zeker nu wordt dit steeds belangrijker. Maar hoe komt dat eigenlijk? En wat zijn al die voordelen?

Flexibel én bereikbaar zijn met VoIP

Het flexibel en bereikbaar zijn is met VoIP nog nooit makkelijker geweest. Je kunt namelijk waar je ook bent, op welk moment dan ook, mensen bereiken – zelfs met je vaste zakelijke telefoonnummer. Zakelijke telefoontjes pleeg je dus gewoon vanuit je auto, thuis, op het strand, in het buitenland – je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel vandaan bellen. Gewoon met je vaste nummer.

Dat maakt dat je erg vrij bent in wat je doet en waar je dit doet. Voor een zzp’er zorgt het voor veel ruimte om diverse dingen tegelijk te doen, en voor een eigenaar van een groot bedrijf zorgt het ervoor dat je ook tijdens je drukke werkleven altijd tijd kunt maken voor een telefoontje. En dat biedt jou weer mogelijkheden tot allerlei andere dingen.

Thuiswerken en VoIP

De laatste tijd is het werken vanuit huis natuurlijk steeds gangbaarder geworden. Dit is natuurlijk iets dat is gekomen vanwege de pandemie, maar ook nu en als het later weer ‘normaal’ is zal dit voor veel mensen een standaard ding blijven. Je wil natuurlijk zo goed mogelijk in contact blijven met je collega’s en klanten, en met VoIP kan dit. Ook hier is het weer fijn dat je gewoon vanuit huis telefoontjes kunt plegen met het zakelijke nummer, maar er komen nog veel meer voordelen bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je door kunt schakelen zonder dat je allemaal een VoIP telefoon nodig hebt. Je kunt telefoontjes doorsturen naar een mobiele telefoon, en vanaf hier het gesprek verder oppakken. En er zijn nog zo veel meer handige functies die VoIP met zich meebrengt.

Ook overtuigd? Ga dan op zoek naar een VoIP provider die bij jou en jouw bedrijf past, en begin er direct aan. Er zijn eigenlijk geen redenen te noemen om het niet te doen, dus waar wacht je nog op? Ik zeg, gewoon doen!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Logitech G en Riot Games introduceren officiële game-uitrusting van League of Legends

5 belangrijke trends en ontwikkelingen die je als webwinkel niet mag missen