in

Sennheiser is een samenwerking aangegaan met de Kudelski Group

Sennheiser en Kudelski Group Power Industry’s eerste veilige headset van hoge kwaliteit voor veilige communicatie op kantoor of onderweg

Sennheiser is een samenwerking aangegaan met de Kudelski Group, leider op het gebied van digitale beveiliging, voor de ontwikkeling van een Bluetooth® headset met een weergaloze, op hardware gebaseerde versleuteling voor veilige communicatie van headset naar headset wanneer privacy van het grootste belang is. De nieuwe Secure Headset verzekert veilige VoIP-communicatie met elk compatibel mobiele apparaat, door WITTE RUIS-versleuteling in de headset zelf op te nemen. Dit garandeert dat de communicatie van headset naar headset door de gekoppelde mobiele apparaten en VoIP niet kan worden onderschept. De oplossing kan de hoogste beveiligingsniveaus voor stem en tekstberichten ondersteunen, tot aan “GEHEIM”, terwijl zakelijke en overheidsgebruikers de mobiele apparaten die zij al bezitten gewoon kunnen blijven gebruiken.

“Wij zijn ongelooflijk trots op onze samenwerking met Kudelski Group om de veiligste Bluetooth® headset ooit te maken”

Als onderdeel van de WITTE RUIS-oplossing maakt de headset gebruik van Kudelski’s groeiende portefeuille van IoT-beveiligingstechnologieën en -diensten. Deze gedegen versleutelingstechnologie van Zwitsers ontwerp is direct in de tegen WITTE RUIS beveiligde headset opgenomen via een hardware-beveiligingselement (SE). Hierdoor kan het als een betaalbare, eenvoudig te gebruiken hardware-uitbreiding op bestaande apparaten dienen. Een bijbehorende WITTE RUIS-toepassing zorgt voor veilige gesprekken en veilige chatberichten in groepen.

De nieuwe headset komt met premium audiotechnologie van Sennheiser die het beste geluid waarborgt voor een glasheldere communicatie. Er wordt gebruik gemaakt van drie digitale geluidsonderdrukkende microfoons voor een natuurlijkere audio-ervaring met SpeakFocus™ technologie. Dit zorgt ook op rumoerige locaties voor een optimale spraakverstaanbaarheid en WindSafe™ technologie beperkt windruis wanneer u buiten bent. Een ander kenmerk is Sennheiser’s geavanceerde detectiesysteem van de eigen stem. De omgeving wordt voortdurend gecontroleerd om te bepalen of de stem van de gebruiker aanwezig is en waar nodig, het achtergrondgeluid dynamisch te beperken. Met een indrukwekkende spreektijd van 7 uur wordt een volledige dag werken op kantoor of onderweg gegarandeerd.

“Wij zijn ongelooflijk trots op onze samenwerking met Kudelski Group om de veiligste Bluetooth® headset ooit te maken”, vertelt Andreas Bach, president van Sennheiser Communications A/S. “Het is onze ambitie oplossingen te creëren die beide partijen in een gesprek een perfecte beleving bieden. Behalve de best mogelijke geluidskwaliteit en een moeiteloze gebruikerservaring, zorgen we er ook voor dat privacy niet in het gedrang komt.”

“WITTE RUIS is een nieuwe generatie moeiteloze communicatie die voor iedereen uitermate veilig, betaalbaar en gemakkelijk is”, zegt Jean-Michel Puiatti, SVP voor IoT-beveiliging bij de Kudelski Group. “Samenwerken met Sennheiser om een premium headset te maken, die communicatie zo natuurlijk en simpel maakt, is van essentieel belang voor de uitbreiding van communicatiebeveiliging naar apparaten, op een manier waarmee gebruikers iets kunnen doen op de mobiele telefoon die ze al gebruiken. We zijn extreem content dat we onze lange samenwerkingsverband kunnen voortzetten.”

Voor meer informatie, ga naar: www.sennheiser.com/whitenoise of www.whitenoise.ch.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiFocus: Kwart jongeren ziet winkelstraten net zo lief verdwijnen

BenQ EX3501R: Curved Display voor perfect entertainment