in

BenQ EX3501R: Curved Display voor perfect entertainment

Nieuw 35 inch model met WQHD-resolutie scoort met HDR10 en diverse aansluitmogelijkheden, inclusief USB-C – BenQ kondigt met Curved Model EX3501R een nieuwe topper aan in de Video Enjoyment-productreeks, die stijlvol design combineert met maximale functionaliteit.

Het 35 inch / 88,90 cm grote Wide TFT-display beschikt over VA-LED-paneltechnologie. Zijn beeldkwaliteit en het grote aantal aansluitmogelijkheden zijn een waar genot voor alle liefhebbers van video. De BenQ EX3501R is met onmiddellijke ingang in de winkel verkrijgbaar voor 879 euro incl. btw.

BenQ EX3501R – Curved Display voor perfect entertainment

Zijn WQHD-resolutie van 3440 x 1440 in 21:9-formaat en het gebogen beeldscherm met een welvingsradius van 1800R zorgen voor aanmerkelijk beter zicht op het 35 inch grote display. De welving is aangepast aan de welving van het menselijk oog en biedt de kijker zo een ongeëvenaarde kijkervaring. Het extra smalle frame van de EX3501R maakt hem uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met andere monitoren, die samen het hele gezichtsveld van de kijker vullen en zo zorgen voor optimaal entertainment.

High Dynamic Range en FreeSync™ voor fantastisch entertainment

HDR mag zich dankzij de contrastrijke weergave verheugen in een steeds grotere populariteit en de beschikbaarheid van HDR-content voor onlinestreaming, gamingconsoles en Blu-rays wordt steeds groter. BenQ heeft daarom de EX3501R uitgerust met speciale features als de HDR10- en FreeSync-technologie van AMD. Films en video’s worden weergegeven met een breder kleurenspectrum en komen zo natuurlijker en levensechter over. De dekking van de sRGB-kleurruimte is bovendien 100%. BenQ Brightness Intelligence Plus-technologie verhoogt de maximale luminantie, past heldere delen van het beeld aan en zorgt voor vloeiende gradaties. Overbelichting wordt zo voorkomen en donkere delen van het beeld worden kristalhelder en in hoog contrast weergegeven. De EX3501R is het perfecte podium voor blockbusterfilms en succesvol gamen. Hij ondersteunt de gangbare videoformaten 24p, 25p en 30p. Zijn brede zichthoek van 178° horizontaal en verticaal zorgt voor de best mogelijke beeldkwaliteit vanuit vrijwel elk perspectief. Met al die features staat hij garant voor een fantastische bioscoopervaring, die de kijker letterlijk het gevoel geeft overal zelf bij te zijn.

HDR mag zich dankzij de contrastrijke weergave verheugen in een steeds grotere populariteit en de beschikbaarheid van HDR-content voor onlinestreaming, gamingconsoles en Blu-rays wordt steeds groter

Dankzij de FreeSync™-technologie van AMD en een beeldherhalingsfrequentie van 100 Hz is de Curved Monitor ook perfect voor gaming. Hij zorgt voor een intensieve speelervaring en geeft bij razendsnelle actie zelfs de kleinste details nog weer. Voor de EX3501R is gebruik gemaakt van de nieuwste USB-C™-architectuur en hij heeft maar één kabel nodig voor SuperSpeed-dataoverdracht en 2K-video-overdracht. De EX3501R beschikt verder over meerdere HDMI-, DisplayPort- en USB 3.0-aansluitingen en een aansluiting voor koptelefoon. Naast via USB-C™ kan de EX3501R zo ook multimediacontent ontvangen van bronapparatuur als set-topboxen, Blu-rays, gamingconsoles en smartphones of tablets.

Onvermoeibaar lekker genieten van video’s en gaming

Het display is eenvoudig in hoogte verstelbaar en de kantelhoek kan worden ingesteld, zodat hij zonder problemen aan te passen is aan een gemakkelijke zithouding. Om ervoor te zorgen dat de gebruiker geen hinder ondervindt bij het kijken naar het scherm, zelfs niet tijdens langdurige sessies, heeft BenQ het display uitgerust met Flickerfree- en Low Blue Light-technologie.

BenQ geeft drie jaar garantie, inclusief service voor ruilen op locatie, op de EX3501R.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Sennheiser is een samenwerking aangegaan met de Kudelski Group

Leuk voor onder de kerstboom: digitale radio’s voor de echte muziekliefhebber