in

Leuk voor onder de kerstboom: digitale radio’s voor de echte muziekliefhebber

Hoe verras je dat ene familielid die het liefst overal en nergens zijn of haar favoriete radiozender luistert deze feestdagen nou echt? Audiofabrikant Pure ontwierp een divers aantal digitale radio’s waar je muziekliefhebbers ongetwijfeld blij mee maakt.

Van een multifunctionele audioadapter die ervoor zorgt dat storende radiozenders in de auto voor altijd verleden tijd zijn en daarnaast ook nog eens functioneert als handsfree carkit, tot een radiowekker die opstaan een stuk minder vervelend maakt.

De Highway 600: digitale radio, Spotify, personal assistant en handsfree kit in één
Niks is vervelender tijdens het rijden dan een storende radiozender die middenin je favoriete nummer wegvalt. Voor de muziekliefhebber die veel onderweg is en dit probleem ongetwijfeld tegenkomt, is de multifunctionele Highway 600 dan ook het ideale cadeau. Met deze audioadapter, die niet alleen toegang geeft tot 70 DAB+ digitale radiozenders maar ook tot Spotify dankzij een ingebouwde bluetoothfunctie, is dit voortaan verleden tijd. De adapter functioneert daarnaast ook als carkit waarmee je handsfree kunt bellen en als personal assistent die sms’jes of apps voor je stuurt zonder dat je zelf de handen van het stuur hoeft te halen. De Highway 600 is in iedere auto met een aux-ingang – oud of nieuw – te installeren en is daarmee de perfecte gadget voor autorijders die wel de nieuwste snufjes willen, maar geen zin hebben om hun wagen compleet te verbouwen.

Highway 600 | Adviesprijs €199,99.

Nooit meer met het verkeerde been uit bed met de Siesta Rise

Klinkt opstaan met je favoriete radiozender als muziek in de oren? Dan is de Siesta Rise radiowekker het perfect cadeau voor op je feestdagen-wishlist. In plaats van geïrriteerd wakker worden van het geluid van een standaard alarmtoon of het getril van je smartphone op het nachtkastje, stap je met de Siesta Rise voortaan vrolijk en fluitend uit bed. Naast dat de stijlvolle radiowekker voor geruisloos radio-ontvangst en helder geluid van alle DAB+ en FM-radio zenders zorgt, beschikt de Siesta Rise over een sleeptimer, snoozeknop, duidelijk display dat automatisch dimt in het donker om fel licht tegen te gaan en een USB-poort om je mobiele telefoon op te laden. Wakker worden was nog nooit zo leuk!

Siesta Rise | Adviesprijs €129,99.

De Elan E3: voor degene die het liefst overal muziek luistert

De kleine, maar fijne Elan E3 heeft een retro look en doet qua innerlijk niet onder voor de rest van de moderne digitale radio’s. De radio geeft een warm geluid dat volledig kan worden afgestemd op persoonlijke voorkeur. Een groot voordeel is dat de Elan ook op batterijen werkt en daardoor makkelijk verplaatsbaar en daardoor ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld het park of op vakantie. Een leuk cadeau voor degene die het liefst overal naar muziek luistert!

Elan E3 | Adviesprijs: €99,95.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

BenQ EX3501R: Curved Display voor perfect entertainment

‘Junior Digitailing’ doet Dutch Comic Con