in

Teufel introduceert de wereldontvanger Radio 3sixty

VHF, DAB+, internetradio, bluetooth en Spotify Connect: de Radio 3sixty van Teufel ontvangt alles en overtuigt met kamervullend 360 graden-geluid uit twee speakers.

Werkelijk alle zenders ontvangen via één apparaat! Teufel heeft de klassieke wereldradio gemoderniseerd. Zijn Radio 3sixty biedt niet alleen FM-ontvangst, maar ook ondersteuning voor DAB+ en internetradio, bluetooth en Spotify Connect. Twee 360 graden-speakers leveren samen met de door Teufel ontwikkelde Dynamore®-technologie een krachtig, kamervullend geluid. De 90 mm subwoofer zorgt daarbij voor volle basklanken. Handige functies zoals programmeerbare zenderknoppen, een wekker, sleeptimer en USB-oplaadpoort maken het aanbod compleet.

Alle feiten in een oogopslag:

  • Een ultracompacte digitale wereldradio met krachtig 360 graden-geluid en een keur aan functies
  • Grenzeloos muziekgenot: DAB+, internetradio, FM-radio, bluetooth aptX en Spotify Connect
  • Optimaal 360 graden-geluid op elk punt in de kamer dankzij de door Teufel ontwikkelde Dynamore®-technologie
  • Geïntegreerde downfiring subwoofer voor een hoog volume en vol basgeluid
  • Wekfunctie om de dag te beginnen met muziek met de van Teufel bekende audiokwaliteit, uit elke gewenste geluidsbron
  • Rechtstreekse toegang tot lievelingszenders, -streams of -albums via zenderknoppen
  • Een groot dimbaar display toont het tijdstip, de zender, het afgespeelde nummer en meer
  • AUX-ingang, powerbank-functie, stabiele telescoopantenne, automatische in- en uitschakelfunctie
  • Per direct verkrijgbaar via www.teufelaudio.nl voor 279,99 euro

Een wereldontvanger die zijn naam eer aan doet

Met drie ontvangstkanalen (FM, DAB+ en internetradio) kan de Radio 3sixty werkelijk op elke zender worden afgestemd. En alsof dat niet genoeg is, biedt het apparaat Spotify Connect- en bluetooth-ondersteuning en een mini-AUX-ingang. Gebruikers kunnen de vijf zenderknoppen aan de voorzijde naar believen programmeren om ervoor te zorgen dat er op elk moment de gewenste muziek uit de luidsprekers schalt. Er kunnen vijf favoriete FM-, DAB- en internetradiozenders of Spotify-playlists worden opgeslagen. De robuuste telescoopantenne zorgt daarbij voor een optimale ontvangst.

Kamervullend 360 graden-geluid

Wie bij een radio automatisch aan een dun, blikkerig geluid denkt, heeft niet op Teufel gerekend. Twee 360 graden-speakers en de door Teufel ontwikkelde Dynamore®-technologie verdelen het geluid gelijkmatig binnen elke kamer. Dit maakt het mogelijk om op elke locatie van een hoogwaardige geluidservaring te genieten. Een 90 mm subwoofer aan de onderzijde zorgt voor de nodige diepgang. De Radio 3sixty produceert daarmee ondanks zijn compacte omvang een uitgesproken krachtig en volumineus geluid.

Met het juiste been uit bed

Hoe moet de dag beginnen? Met het ochtendprogramma van de lievelingszender of de persoonlijke good morning-playlist van Spotify? De slimme wekfunctie van de Radio 3sixty speelt naar wens FM, DAB+, internetradio of Spotify-playlists af om de gebruiker uit diens slaap te wekken. Het is ook mogelijk om een zoemfunctie in te stellen en het wekvolume te regelen. Gebruikers die moeilijk uit bed komen, kunnen met een druk op de knop nog voor vijf tot dertig minuten extra van hun slaap genieten. Wie ook graag bij muziek gaat slapen, kan de sleeptimer op 15 tot 60 minuten instellen. En om ervoor te zorgen dat ook de smartphone de volgende ochtend klaar is voor een nieuwe dag kan die ‘s nachts via de USB-aansluiting stroom bijtanken via de Radio 3sixty.

Prijs en beschikbaarheid

De Radio 3sixty is per direct verkrijgbaar via www.teufelaudio.nl voor een prijs van 279,99 euro. Voor het gebruik van Spotify Connect is een betaald abonnement op Spotify vereist.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Geweld vanwege contant geld nog geen verleden tijd

DigiFocus: Stormvloed van nieuwe smartphones tijdens MWC 2018