in

Muziek in DAB-kwaliteit, nu ook in de auto

Luisteren naar de radio in de auto is leuk – tenzij uw favoriete liedje verpest wordt door slechte kwaliteit en geruis. De Hama DAB auto-uitbreiding maakt een einde aan de ruishorror en zorgt voor een duidelijke digitale ontvangst. Zo kunt u zich ontspannen en volledig concentreren op de rijweg.

DAB zal niet meer weg te denken zijn in de toekomst. De nieuwste auto’s worden standaard uitgerust met een DAB radio, maar dit is jammer genoeg niet het geval bij de ietwat oudere auto’s.

Hama heeft hiervoor de ideale oplossing op de markt gebracht: de “CDR70BT” DAB auto-uitbreiding zorgt voor ontvangst van DAB/DAB+ en Bluetooth in uw auto.

De Hama CDR70BT werkt samen met uw bestaande autoradio. Het versturen van het DAB-signaal naar uw originele autoradio gebeurt via kabel of draadloos via de ingebouwde FM-transmitter. Met de ingebouwde Bluetooth-ontvanger kan u ook draadloos muziek afspelen vanuit een ander toestel zoals uw smartphone.

Dankzij de Hama CDR70BT geniet u van ruisvrij luisterplezier, waar u ook bent. Via DAB/DAB+ luistert u momenteel naar 60 zenders in Nederland waaronder Radio Veronica, Radio 100% NL, BNR, Qmusic, Radio 538 en NPO Radio 1-5.

Reacties

Reageren
 1. DAB in de auto is bagger !!!!!!! .

  Enkele weken geleden heb ik 2 dagen met een nieuwe leen auto gereden .
  Op mijn dagelijkse ritje van 2x 50 km . Ik moest dit dus 2x per dag aanhoren !
  Hierbij viel het signaal 4x volledig weg gedurende zeker 30 seconden ! en dat naast voordurende korte storingen , waarbij het laag gedurende enkele minuten wegvalt , of een korte spetter in de onvangst .
  We hebben hier geen hooge gebouwen , mijn normale FM radio doet het altijd perfect , geen uitval , geen gespetter en geen andere variaties in het geluid .

  DAB , leuk voor thuis op de bank , maar we hadden al kabel met talloze zenders .
  Een onnodige en voor de auto een slecht idee .

 2. DAB is inderdaad niet in alle opzichten een vooruitgang. Waar in tunnels het FM signaal wordt versterkt en doorgegeven gebeurt dat niet met het DAB signaal waardoor het wegvalt . Wie de grens overgaat tussen Nederland en Belgie moet een tijdje doorrijden voordat de nieuwe lijst met Belgische zenders kan worden gekozen (niet handig als je verkeersinfo wilt horen). Wie nog veer Europa in rijdt krijgt in Frankrijk aan de kust Engelse zenders op de DAB radio en verder niets. Dit terwijl voor snelweg informatie opmaat DAB nu precies geknipt zou zijn. Er zijn ook plussen.De modulatie is beter waardoor gesproken tekst beter verstaanbaar is. Bij een lange rit door Nederland hoeft niet opnieuw af te stemmen op een andere golflengte om je favoriete zender te bijven ontvangen . In Oost Nederland en rond mijn woonplaats Den Haag zijn ook nog steeds radio piraten actief die de FM band soms behoorlijk vervuilen dat lost DAB op. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

YouTube Music nu beschikbaar op Sonos

Bezoek NewStar tijdens ISE 2019!