in

Sony biedt een ruim assortiment DAB+ radio’s aan tijdens de Week van de Digitale Radio

Deze week staat in het teken van de Week van de Digitale Radio. Al meer dan 75 Nederlandse landelijke en regionale, publieke en commerciële radiozenders zijn tegenwoordig te beluisteren in digitale kwaliteit via de ether.

Om het beste uit deze technologie te halen zijn de Sony DAB+ radio’s onmisbaar. Sony’s XDR-S41D, XDR-S61D en de XDR-V20D bevatten de nieuwste innovaties op het gebied van digitale radio.

Het digitale signaal wordt ook wel het DAB+ signaal genoemd. Om dit te kunnen ontvangen op je radio moet deze de DAB+ techniek ingebouwd hebben. De XDR-S41D, XDR-S61D en de XDR-V20D converteren dit signaal naar een hoogwaardige geluidskwaliteit en bevatten diverse connectiviteitsfuncties om hier optimaal gebruik van te maken.

XDR-S41D

Wakker worden met muziek in topkwaliteit wordt mogelijk gemaakt dankzij de XDR-S41D. Deze draagbare portable radio kan gemakkelijk digitale signalen opvangen via de ether en omzetten naar een prachtig geluid via de DAB+ technologie. Dankzij zijn lichte gewicht en compacte ontwerp is dit model ideaal voor onderweg. De radio kan dankzij de Wake-Up en Sleep-Timer automatisch aan en uit worden gezet. De speaker heeft een uitgangsvermogen van 650mW en voor de headphone is er een hoofdtelefoonuitgang om gemakkelijk muziek te luisteren zonder anderen te storen. Naast de speaker bevindt zich een LCD-scherm waar de functies, tijd en batterijduur overzichtelijk worden getoond. Als dit nog niet voldoende is bevat de XDR-S41D vijf voorkeuzeknoppen voor 5 radiozenders. Combineer de verschillende kleuren zwart, blauw, rood en gebroken wit – waarin de XDR-S41D verkrijgbaar is – met een persoonlijke stijl of inrichting. De XDR-S41D is verkrijgbaar voor €90,00.

XDR-S61D

Mensen die hoge eisen stellen aan de geluidskwaliteit van hun portable radio zullen zeer tevreden zijn met de draagbare XDR-S61D portable radio. De DAB+ technologie van de XDR-S61D levert een geweldige geluidservaring. Evenals de XDR-S41D bevindt zich naast de speaker een LCD-scherm dat een overzicht geeft van de actieve instellingen, de tijd, functies, batterijstatus en informatie over het station wordt weergegeven. De Wake-Up en Sleep Timer zorgen ervoor dat de wekker automatisch wordt aan- of uitgezet. Uiteraard kunnen de vijf directe DAB en FM voorkeuzeknoppen niet missen bij de XDR-S61D. Sony maakt zo het vinden van muziekzenders een kwestie van slechts een druk op de knop. De radio beschikt over een hoofdtelefooningang en de XDR-S61D is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood en gebroken wit. De XDR-S61D is verkrijgbaar voor €120,00.

XDR-V20D

Voor diegene die een stapje verder willen gaan is er de XDR-V20D. Deze digitale wekkerradio heeft een helder, krachtig stereogeluid en kan automatisch worden in- en uitgeschakeld. Om veel tijd te besparen bevat de XDR-V20D voorkeursknoppen voor vijf DAB en vijf FM stations. Oftewel, geen stress meer bij het zoeken naar de favoriete radiozenders. Dankzij het lichte gewicht kan de XDR-V20D gemakkelijk gedragen worden, ideaal om mee te nemen naar een logeerpartij of de camping. Tevens is een hoofdtelefoon-ingang voorzien en een audio-ingang. Ook het snel langs de winkel gaan omdat de losse batterijen leeg zijn is verleden tijd. De XDR-V20D bevat een ingebouwde 1.5W batterij die tot 17 uur mee gaat. Het LCD-scherm geeft naast de tijd een duidelijk overzicht weer van de gebruikte functies, batterijstatus en stationsinformatie. De XDR-V20D is evenals de XDR-S41D en de XDR-S61D verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood en wit. De XDR-V20D is verkrijgbaar voor €150,00.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Introductie Samyang AF 24mm F/2.8 FE

Nieuwe Zyxel repeater met app elimineert elke blinde vlek in het thuisnetwerk