in

Hama | De toekomst van de radio is digitaal

Hama stelt de nieuwe DIR3115MS voor: een hybride radio die klassieke FM-radio uitbreidt met DAB+, internet- en multiroom-technologie. Hama haalt meer uit de klassieke radio!

Wij presenteren u een echt hybride model: de nieuwe Hama DIR3115MS. Hij combineert 3 functies in 1 toestel: klassieke FM-radio, digitale DAB+ en internetradio. Daarnaast verbind je hem dankzij de UNDOK-app met de andere luidsprekers en ontvangers in je huis. Met de Hama DIR3115MS ben je helemaal klaar voor de toekomst!

“Het aantal digitale DAB-radiostations neemt steeds toe terwijl de FM-band steeds minder gaat bieden.”

Het aantal digitale DAB-radiostations neemt steeds toe terwijl de FM-band steeds minder gaat bieden. Bij de aanschaf van een nieuwe radio kun je dus beter kiezen voor een radio die klaar is voor de toekomst, en dat is digitale radio. Om te kunnen blijven genieten van conventionele FM-stations, haarscherpe, digitale DAB+-zenders én de enorme variëteit aan internetstations en Spotify playlists, is een hybride radio, zoals de Hama DIR3115MS, de beste oplossing.

Maar de Hama DIR3115MS doet nog meer.

Hij is ook compatibel met het UNDOK multiroom-systeem: deze app verbindt luidsprekers, internetradio’s en tuners in het thuisnetwerk met elkaar. Zo maak je onder andere het afspelen van je favoriete muziek op meerdere apparaten tegelijkertijd mogelijk. Of je wil in de badkamer muziek beluisteren maar de radio staat in de woonkamer… Geen probleem! Met je multiroomradio kan je je muziek beluisteren via elke luidspreker die multiroom ondersteunt. Je bedient hem volledig met je smartphone of tablet dankzij de UNDOK-app. (ook deze HAMA toestellen zijn compatibel met de UNDOK-app)

De Hama DIR3115MS sluit je aan op je thuisnetwerk via Wifi of netwerkkabel. De USB-poort kun je gebruiken voor het opladen of afspelen. Er is zelfs een klassieke 3.5mm jack voorzien om je smartphone rechtstreeks aan te sluiten op de luidspreker.

De Hama DIR3115MS is ook leuk om naar te kijken. Hij is voorzien van een stijlvol modern design, met rechte lijnen die geaccentueerd worden door een horizontale, koperen band waardoor de radio steeds mooi matcht met het interieur. De Hama hybride radio is beschikbaar in de kleuren wit en zwart. Zijn kleurendisplay past ook nog eens automatisch zijn helderheid aan het omgevingslicht aan.

Richtprijs: € 219,00
Meer informatie

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Game Mania opent Concept Store in Amsterdam

BenQ ST860K: Grootformaat Digital signage-display