in

Pure lanceert Highway-collectie voor ruisloos DAB+ ontvangst in auto

Pure lanceert vandaag de Highway-collectie, een serie van audio adapters voor in de auto die luisteraars toegang geeft tot een uitgebreid aanbod van audio-entertainment, van digitale radio tot Spotify*.

Overal ruisloos DAB+ ontvangst
De Highway 200, 400 en 600 van Pure zijn het antwoord op autorijders die naast Nederlandse radiozenders ook meer dan 70 DAB+ zenders willen ontvangen. Dankzij het easy-to-fit ontwerp zijn de Highway-adapters gemakkelijk en overal op het dashboard te installeren en werken ze feilloos met bestaande geluidssysteem van de auto. De onopvallende antenne die op de voorruit kan worden bevestigd, zorgt voor ruisvrij ontvangst van digitale radiozenders. Ook schakelt de adapter naadloos en automatisch van frequentie naar frequentie. Daarmee is een storende of weggevallen radiozender verleden tijd.

De Highway 200 wordt geleverd met een AUX-kabel waardoor gebruikers muziek ook via andere apparaten kunnen afspelen, zoals de smartphone. De Highway 400 en 600 beschikken over een bluetooth-functie voor het draadloos streamen van Spotify en andere muziekservices en hebben een ingebouwde muziektagging-service.

Na het ontwikkelen van talloze awardwinnende digitale radioproducten voor in de auto, weten we precies wat onze gebruikers zoeken

Personal assistant en handsfree bellen met de Highway 600
Stemactivatie geeft gebruikers daarnaast toegang tot mobiele personal assistants als ‘Siri’ en ‘Ok Google’. Zo kunnen luisteraars onderweg allerlei informatie opzoeken – van de weersvoorspelling tot het laatste nieuws – en opdracht geven tot het verzenden van tekstberichten zonder aandacht voor de weg te verliezen. De meest luxe variant van de Highway-serie, de Highway 600, heeft daarnaast een carkit-functie om onderweg veilig en handsfree te bellen.

Muziek ontdekken en streamen
Muziek ontdekken en de collectie uitbreiden is met de Highway 400 en 600 extra makkelijk dankzij de speciale ‘GO’ knop. Hiermee kan de gebruiker gemakkelijk zijn of haar favoriete nummer op de radio taggen en identificeren. Deze nummers worden vervolgens automatisch toegevoegd aan de Pure GO Spotifyplaylist via de Pure Go smartphone app.

Met de Highway 400 en 600 kunnen Spotify-gebruikers ook scrollen door albums, artiesten en playlists zonder aan hun telefoon te zitten tijdens het rijden.

Paul Smith, CEO van Pure, licht toe: ‘Na het ontwikkelen van talloze awardwinnende digitale radioproducten voor in de auto, weten we precies wat onze gebruikers zoeken. We zijn dan ook heel benieuwd hoe de reacties op deze nieuwe collectie zullen zijn.’

De Highway 200, 400 en 600 zijn beschikbaar voor een bedrag van €129,99, €169.99 en €199,99 en vanaf nu verkrijgbaar bij Coolblue. Kijk voor meer informatie over de serie, inclusief de technische specificaties op www.pure.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

IFA: D-Link toont nieuwste Wireless producten op IFA 2017

Star Wars drones: het ideale eindejaarsgeschenk voor fans van drones, gaming… en Star Wars!