in

Star Wars drones: het ideale eindejaarsgeschenk voor fans van drones, gaming… en Star Wars!

Propel lanceert elite Star Wars laser gevechtsdrones – “Enkel droids kunnen vliegen”, zei Obi-Wan Kenobi ooit – deze droom kan nu ook realiteit worden voor alle fans met de nieuwe “Collectors Edition” van Propel Star Wars drones.

Vanaf de 1e September – ook wel bekend als “Force Friday”, stelt Propel een beperkte en handgemaakte drone-reeks voor. Deze genummerde gevechtsdrones voor verzamelaars – gebaseerd tot in de kleinste details op de klassieke ster-vechters uit de Star Wars films – maken het mogelijk om gelijktijdig live luchtgevechten te houden met maximaal 12 personen.

May the Force be with you – Empire of Rebel Alliance?

“Gedurende bijna 40 jaren, dromen ontelbare Star Wars fans van alle leeftijden ervan om met hun eigen Starfighter te vliegen en te vechten tegen de vijand.

Nu is het eindelijk mogelijk! We hebben 5 nieuwe gepatenteerde technologieën ontwikkeld en geïntegreerd in deze drones en zodoende de fans een uiterst meeslepende ervaring te garanderen.” zei Darren Matloff, Propel CEO. “Voor de eerst keer ooit, kan je vechten tegen anderen waar ook ter wereld via een systeem dat je prestaties registreert, combineert en vergelijkt !”

De T-65 X-wing Starfighter, Darth Vader’s TIE Advanced x1 en een 74-Z speeder bike, zullen de eerste zijn in een serie van high-performance gevechtsdrones, gelanceerd door Propel, en zodoende de ultieme vluchtervaring brengen voor Star Wars fans in meer dan 25 landen. Alle 3 quadrocopters kunnen meer dan 50km/h vliegen en beschikken over een heel arsenaal aan technische innovaties, zoals bijvoorbeeld Li-Fi technologie – voor de eerste maal gebruikt in een drone – die een hele nieuwe dimensie van “real time play” toevoegt.

De Propel Star Wars drones zijn ook uitgerust met geïntegreerde vluchtcontrole algoritmes, die verschillende types van hoge precisie multi-speler luchtgevechten mogelijk maken. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe T- mode (Training modus) voor beginners, die als het ware een onzichtbare aura rond jezelf en de drone creëert en ervoor zorgt dat de drone niet ongecontroleerd kan wegvliegen. Speciale maneuvers zoals de “kurkentrekker” tijdens voorwaartse vlucht en achterwaartse voortstuwing-technologie maken het mogelijk om het toestel de bekende Star Wars vluchtactie te laten reproduceren en zodoende het plezier en de sensatie van het vliegen voor de piloten maximaliseren. Het enige wat je nog rest, is het model te selecteren en te kiezen tussen de “Dark side of the Force” of aansluiting bij de “Rebels”!

Bericht aan alle verzamelaars: deze editie is het van het!

Deze eerste quadrocopter editie wordt voorgesteld in een presentatiedoos, uitgerust met een wassen zegel en op de voorkant een 3-dimensionaal schaalmodel van het toestel. Wanneer de klep van de doos geopend wordt, gaat de verlichting in de doos aan en weerklinken er verschillende geluidsfragmenten en speelt de Star Wars themamuziek door de luidsprekers, die geïntegreerd werden in de doos.

Companion App

Propel zal ook op 1 september de eerste van een serie “companion apps” lanceren. Deze initiële release zal een vluchtsimulator met 34 training modules bevatten: van Kadet tot Admiraal!

De app synchroniseert je (hand)afstandsbediening met je telefoon via Bluetooth en via bewegingen kan je live de eigenlijke vluchtervaring simuleren. Dit stelt je in staat om je prestatie te perfectioneren voor je het in een gevecht opneemt tegen anderen.

De app bevat ook een innovatie “IAT” – intelligent awareness technology. Deze technologie laat je toe om tijdens live gevechten, op elk moment in tijd, je exacte positie in het spel te kennen en het systeem coacht je om de strijd te winnen en anderen te verslaan.

Het hele gamma wordt ondersteund door de Propel klantenservice, met inbegrip een belofte van ongelimiteerde vervangingsonderdelen tijdens 12 maande, en gratis klantenondersteuning 24/7

Een droidis een robot in het fictieve Star Wars- De naam is een korte vorm van het Engelse android

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Pure lanceert Highway-collectie voor ruisloos DAB+ ontvangst in auto

Nintendo werkt samen met Western Digital voor licentie Nintendo Switch Sandisk geheugenkaarten