in

AOC aanwezig op Intel Extreme Masters Katowice 2019 met drie nieuwe monitoren

AOC nodigt vanaf 1 maart 2019 alle fans uit om deel te nemen aan IEM Katowice in de beroemde Spodek Arena.

De monitorspecialist is de host van diverse activiteiten en presenteert de gloednieuwe AGON AG273QCG, de snelste 240 Hz-monitor in de AOC gamingline-up, de AGON AG251FZ en het meest recente Signature Edition gamingmonitor de AOC G2590PX/G2.

De actie vindt plaats bij de Alsen-booth in de International Congress Centre. Het Berlijnse G2-Esports-team is ook aanwezig en zij presenteren bij hun eigen booth de bovengenoemde AOC G2590PX/G2. Fans van het team kunnen hun helden hier ontmoeten en deelnemen aan een live Q&A sessie.

Alle gamingactiviteiten op de Alsen-booth worden gesponsord door AOC’s Esports-model AG251FZ. Dit model heeft een 240 Hz verversingssnelheid, FreeSync, 1ms responsetijd en een verstelbaar voetstuk. Op locatie kunnen bezoekers ook een kijkje nemen naar AOC’s gloednieuwe AG273QCG gamingmonitor. Dit model is onderdeel van de AGON 3-serie en combineert zijn bewezen prestaties met een modern ontwerp, 2560 x 1440 WQHD resolutie, G-Sync, 1 ms responsetijd en 165 Hz refresh rate.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

86% Europese bedrijven lijdt financieel onder nadelen van breekbare smartphones

Camera Samsung Galaxy S10+ verovert eerste plaats in Selfie-ranglijst DxOMark