in

AOC Gaming gaat samenwerking aan met Red Bull Guardians & Red Bull Kumite

Met trots kondigt monitorspecialist AOC een nieuwe samenwerking aan met Red Bull Guardians en Red Bull Kumite – twee grote e-sports evenementen georganiseerd door Red Bull die dit jaar plaatsvinden op 19 & 20 oktober en 10 & 11 november.

Red Bull Guardians is een custom Dota 2 toernooi dat plaatsvindt in Londen. Hier nemen vier Dota 2 teams het tegen elkaar op met een additionele ontwerpfase waar zij drie helden mogen kiezen als plaatsvervangers. Op het evenement worden alle teams voorzien van AGON AG241QG gaming-monitoren. Op het tweede evenement, Red Bull Kumite, vechten 16 professionele Street Fighter V spelers tegen elkaar in Parijs. Hier moeten de spelers vertrouwen op de AGON AG271QX gaming-monitoren.

Custom Dota 2 actie met Red Bull Guardians

Vier teams worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Red Bull Guardians Dota 2 toernooi dat wordt georganiseerd op 19 & 20 oktober in Red Bull’s e-sports faciliteit in Londen – de Red Bull Gaming Sphere. Het toernooi biedt een ander kijk op de traditionele Dota wedstrijden waar het de spelers toelaat om een additionele draft- en banfase te nemen en waar het mogelijk is te wisselen tussen helden tijdens het spel. Elke nieuwe held krijgt automatisch dezelfde voorwerpen en ervaring als degene die wordt vervangen.

Doordat AOC Gaming de officiële monitor-partner is van Red Bull Guardians krijgt iedere Dota 2 speler tijdens het hele toernooi de AGON AG241QG gaming-monitor om te gebruiken. De AG241QG heeft een ultrasnel TN paneel met een 1ms responsetijd, 2560 x 1440 resolutie en een opmerkelijk 165Hz verversingssnelheid, ontworpen om de prestaties van toegewijde gamers een boost te geven.

16 Street Fighter V spelers nemen het tegen elkaar op tijdens Red Bull Kumite

Red Bull Kumite nodigt vierteen van ’s werelds meest prestigieuze Street Fighter V spelers uit om deel te nemen aan Red Bull Kumite dat plaatsvindt op 11 november in de Salle Wagram auditorium in Parijs. Twee additionele spelers hebben de kans om de laatste twee plekken te bemachtigen door deel te nemen aan de Last Chance Qualifier waar 256 spelers het tegen elkaar opnemen op 10 november.

Door de AGON AG271QX te gebruiken kunnen de Street Fighter deelnemers een 1ms responsetijd en een verversingssnelheid van 144Hz verwachten waardoor zij kunnen genieten van een ultra-smooth, stottervrije actie waardoor de AG271QX de ultieme monitor is voor hoge prestatie gaming.

Ontworpen met LAN-parties en grote gaming conventies in het achterhoofd, worden AOC’s AGON monitoren tijdens vele toernooien zeer gewaardeerd door pro-gamers en e-sports atleten.

Stefan Sommer, Europees Marketing & Business Management Directeur, over de samenwerking met Red Bull Guardians en Red Bull Kumite: Wij zijn erg blij met de samenwerking met zowel Red Bull Guardians als Red Bull Kumite. Wij zien het als een fantastische investering in e-sports en een uitgelezen kans om de veelzijdigheid van AOC’s gaming-monitorlijn te laten zien. Door aanwezig te zijn op beide evenementen demonstreert AOC Gaming dat zijn aanbod van monitoren geschikt zijn voor elk e-sport. Zo hebben wij een monitor voor elk moment zoals getoond wordt met het gebruik van AGON AG241QG en AGON AG271QX voor Dota 2 en Street Fighter. Door onze aanwezigheid bij deze evenementen kunnen wij laten zien dat we in gaming investeren en dit soort evenementen mogelijk maken. Door hier te zijn kunnen we onze relevantie aantonen en mensen die daadwerkelijk gebruik maken van onze monitoren spreken.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

E-tailers opgelet: nog 45 dagen tot de Geoblocking Verordening van kracht gaat

DigiGames oktober