in

DigiGames oktober

Oktober is nog niet voorbij maar hierbij alvast 4 games welke jullie niet mogen missen: Fifa 19, Mega Man 11, Assassin’s Creed Odyssey, For Honor Marching Fire

Fifa 19

Speel het toppunt van het clubvoetbal in FIFA 19 met de UEFA Champions League in allerlei game modes waaronder de meeslepende finale van The Journey: Champions – Laat je meeslepen in de meest authentieke voetbalervaring die beschikbaar is op Nintendo Switch.

Fans kunnen met de UEFA Champions League roem behalen in allerlei game modes, waaronder het nieuwe Aftrap dat ook ‘Huisregels’ bevat en uitgebreidere statistieken om de competitie tussen vrienden op te voeren. In FIFA Ultimate Team™ zijn splinternieuwe ICONS toegevoegd, en het volledig nieuwe speltype Division Rivals dat nieuwe manieren biedt om online de strijd aan te gaan. Daarnaast mondt het laatste hoofdstuk van het alom geprezen verhaalgedreven speltype The Journey: Champions uit in drie nieuwe speelbare verhaallijnen, elk met een eigen individuele reis door een onderling verweven voetbalverhaal. Bleacher Report benadrukt dat “dit absoluut een FIFA is om enthousiast over te worden” en Four Four Two noemt FIFA 19 “een verplichte aankoop”. Klik hier om meer te weten over de beschikbare functies en game modes in FIFA 19.

  • Platform: PC, Nintendo Switch, Xbox One, PS4
  • Review: IGN

Mega Man 11

Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de Mega Man-serie keert de iconische held terug in Mega Man 11 – In de gebeurtenissen van Mega Man 11 is de lang-besnorde slechterik van de serie, Dr. Wily, terug vol ondeugende manieren en heeft hij, in een ware flits van kwaadaardig genie, besloten te investeren in een ambitieus idee uit zijn tijd aan de Robot University, waar hij samen met Dr. Light, de welwillende maker van Mega Man, studeerde.

Dr. Light, die zich dit inventieve idee eveneens herinnert, besluit om Mega Man te upgraden met een krachtig prototype dat bekend staat als het ‘Double Gear’-systeem, het in zijn circuits te installeren en zijn vaardigheden uit te breiden voor de grootste strijd voor eeuwige vrede tot nu toe.

  • Platform: PC, Nintendo Switch, Xbox One, PS4
  • Review: Gamer.nl

Assassin’s Creed Odyssey

Assassin’s Creed Odyssey is een role-playing game waar keuzes centraal staan in de beleving. De game vindt plaats in het oude Griekenland, in de vijfde eeuw voor Christus, tijdens de Peloponnesische Oorlog tussen Sparta en Athene. In een wereld rijk aan mythen en legenden, kruipen spelers in de huid van Alexios of Kassandra, een huursoldaat met Spartaans bloed dat door familie ter dood is veroordeeld. Spelers beleven de epische transformatie van een jonge outcast naar een legendarische held en onthullen de waarheid over hun mysterieuze afstamming.

De release van Assassin’s Creed Odyssey is slechts het begin dit avontuur. Spelers genieten met de Assassin’s Creed Odyssey Season Pass van twee grote episodische verhaalgedreven uitbreidingen, Assassin’s Creed III Remastered én Assassin’s Creed Liberation Remastered.

  • Platform: PC, Xbox One, PS4
  • Review: IGN

For Honor Marching Fire

For Honor Marching Fire, de grootste update voor For Honor ooit, is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Marching Fire brengt nieuwe PvP- en PvE-modi, tal van nieuwe opties en grote grafische verbeteringen naar For Honor. Daarnaast introduceert Marching Fire de nieuwe Wu Lin-factie, geïnspireerd door eeuwenoude Chinese gevechtskunsten, met vier gloednieuwe Helden.

De For Honor Marching Fire Expansion geeft spelers direct twee weken eerder toegang tot de vier nieuwe Wu Lin-Helden: de Jiang Jun, de Nuxia, de Shaolin en de Tiandi. Vanaf 30 oktober 2018 kunnen alle spelers deze vier nieuwe Helden vrijspelen voor 15.000 Staal per Held. Ook onderdeel van de For Honor Marching Fire Expansion, is de gloednieuwe Arcade Mode. Deze gloednieuwe PvE-modus zet spelers op willekeurig gegenereerde slagvelden, met verschillende uitdagingen en de mogelijkheid om zowel de vertrouwde als nieuwe Helden beter te leren kennen. Arcade Mode is tevens de plek om samen met je vriend(in) eindeloos te strijden in coöp, zelfs als hij of zij de For Honor Marching Fire Expansion niet bezit.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AOC Gaming gaat samenwerking aan met Red Bull Guardians & Red Bull Kumite

Stijgende Google advertentiekosten bedreigen rendement middelgrote webshop