in

DigiGames januari

Beide games die we in januari ontvingen zijn story-based, geen mega actie dus maar laat je onderdompelen in de wereld die de makers voor jullie hebben gecreëerd. Check hier de reviews en trailers.

Twin Mirror

Na het overlijden van zijn beste vriend keert Sam Higgs terug naar Basswood, zijn jeugdstad, voor de begrafenis. Het wordt al snel duidelijk dat deze kleine stad in West-Virginia talloze duistere geheimen heeft. De voormalige onderzoeksjournalist zal zijn deductieve vaardigheden gebruiken om de mysteries rond de stad en haar inwoners bloot te leggen. Als hij oog in oog komt met zijn verleden, wordt Sam verscheurd tussen zijn zoektocht naar de waarheid en zijn verlangen om opnieuw contact te maken met familieleden. Wie kan hij echt vertrouwen?

Platforms: Xbox, PlayStation, PC
Review: IGN

Hitman III

HITMAN 3 is het dramatische slot van de World of Assassination-trilogie en laat spelers over de hele wereld naar de fraaiste sandbox-locaties reizen. Agent 47 keert terug als meedogenloze professional voor de belangrijkste contracten in zijn carrière. De dood wacht.

Geniet van ongekende vrijheid om je doelstellingen te bereiken in een wereld die reageert op alles wat je doet. Dankzij de bekroonde Glacier-technologie van IO Interactive biedt de gamewereld van HITMAN 3 spelers ongekend veel ruimte hun eigen keuzes te maken en situaties op verschillende manieren aan te pakken.

Platforms: Xbox, PlayStation, PC
Review: PU

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

KEF introduceert Mu3 Earphones

Sterke verschuiving in de mediaconsumptie onder Nederlanders