in

DigiGames november

Ga er maar eens goed voor zitten… November is uiteraard weer bezaaid met allemaal lekkers: Star Wars: Squadrons, Watch Dogs: Legion, Assassin’s Creed Valhalla, Call of Duty: Black Ops Cold War, lees hieronder de reviews of bekijk de trailers.

Star Wars: Squadrons

Beheers de kunst van starfighter-gevechten in de authentieke pilootervaring Star Wars – Squadrons. Zet je schrap en voel de adrenaline van first-person multiplayer ruimte luchtgevechten naast je squadron. Piloten die zich aanmelden, stappen in de cockpits van starfighters van zowel de New Republic als de Imperial-vloot en vechten in strategische 5 vs. 5 ruimtegevechten.

Pas je starfighter aan en pas de samenstelling van je squadron aan verschillende speelstijlen aan en verpletter de tegenstand. Piloten zullen als team zegevieren en tactische doelen voltooien op bekende en nooit eerder vertoonde slagvelden, waaronder de gasreus van Yavin Prime en de verbrijzelde maan van Galitan.

Platforms: Playstation, Xbox One, PC
Review: PU.nl

 

Watch Dogs: Legion

Het is tijd om Londen terug te claimen! Iedereen die je in deze iconische stad ziet kan worden gerekruteerd voor je verzet.

Corrupte opportunisten onderdrukken de bevolking en het is aan jou om een verzet te starten en op te bouwen om de stad terug te geven aan het volk. Met een hele populatie van potentiële rekruten en de technologie van de stad binnen handbereik, moet je je weg naar een bevrijd Londen hacken, infiltreren en vechten. Welkom bij het verzet!

Platforms: Playstation, Xbox One, PC
Review: PU.nl

 

Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla, een van de best beoordeelde videogames van dit seizoen*, is de bestverkopende Assassin’s Creed-videogame ooit na de eerste week.

Daarnaast is Assassin’s Creed Valhalla de bestverkopende pc-game van Ubisoft ooit, met recordverkopen op de Ubisoft Store. Dit succes volgt na de lovende kritieken van experts en spelers, immense kijkcijfers en interactie op Twitch en YouTube, en de jarenlange inspanning van het ontwikkelteam achter Assassin’s Creed Valhalla om te laten zien wat de next-gen consoles in huis hebben.

Platforms:Playstation, Xbox One, PC
Review:
PU.nl

 

Call of Duty: Black Ops Cold War

Deze nieuwe titel mengt de popcultuur van de jaren 80 met een spannende samenzwering die zich afspeelt op het hoogtepunt van de Koude Oorlog. In de verhaalcampagne moeten spelers een complot dwarsbomen dat al decennia in voorbereiding is en de wereldwijde machtsverhoudingen volledig kan destabiliseren. De game biedt spelers toegang tot een nieuwe online multiplayer met een breed scala aan nieuwe maps, modes en arsenaal wapens en uitrusting uit de Koude Oorlog. Black Ops Cold War bevat ook een nieuwe coöp Zombies survival-ervaring.

 

De game ondersteunt cross-play tussen next-gen-systemen en de huidige generatie met cross-progressie in alle modes. Daarnaast kunnen spelers uitkijken naar de grootste reeks gratis post-launch content in de geschiedenis van Black Ops voor multiplayer en zombies, naast een hele reeks in-game community-evenementen.

hebben.

Platforms: Playstation, Xbox One, PC
Review:
PU.nl

 

 

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

PlayStation 5 lanceert vandaag samen met een nieuwe generatie geweldige games

Xiaomi opent haar eerste Nederlandse shop-in-shop in MediaMarkt Amsterdam ArenA