in

DigiGames: maart

Little Nightmares 2, Crash Bandicoot 4 & Marvel’s Avengers houden ons de komende tijd aardig bezig, bekijk hieronder de trailers en reviews

Little Nightmares 2

In minder dan een maand na de release heeft Little Nightmares II meer dan één miljoen verkochte exemplaren bereikt, waarmee het de eerste titel is die is ontwikkeld door BANDAI NAMCO Entertainment Europe om dit in deze periode te doen. Dit betekent ook dat de Little Nightmares-franchise nu meer dan 5 miljoen spelers heeft bereikt, een zeer belangrijke mijlpaal voor deze western-lead-franchise.

Platforms: PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, Google Stadia en pc
Review: PU

 

Crash Bandicoot 4

Het is tijd… voor een womptastische nieuwe Crash Bandicoot-game! Crash een tijdloos avontuur tegemoet met je favoriete buideldieren. Neo Cortex en N. Tropy zijn weer terug, en dit keer openen ze de aanval niet alleen op dit universum, maar op het hele multiversum! Crash en Coco schieten te hulp door de vier kwantummaskers te herenigen en de wetten van de werkelijkheid te buigen.

Nieuwe vaardigheden? Zeker. Meer speelbare personages? Reken maar. Alternatieve dimensies? Nou en of. Belachelijke eindbazen? Uiteraard. Nog steeds fantastisch? Wat denk je zelf.

Platforms: PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc
Review: PU

 

Marvel’s Avengers (Operation: Hawkeye – Future Imperfect)

Clint Barton versterk met zijn unieke talenten de selectie van de game als onderdeel van Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect, zonder extra kosten voor spelers die de game bezitten, op welk platform dan ook. Naast de nieuwe speelbare superheld en het nieuwe hoofdstuk in het doorgaande Avengers Initiative-verhaal van de game, introduceert Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect ook een sterke nieuwe schurk: Maestro, een versie van de Hulk met Bruce Banners hersens en de Hulks kracht en vaardigheden, maar dan gek geworden in een apocalyptische toekomst.

De PlayStation 5- en Xbox Series X | S-versies van Marvel’s Avengers bieden hogere framerates en verbeterde beelden in vergelijking met de huidige generatie consoles, met een resolutie tot 4K op PlayStation 5 en Xbox Series X en 1440p op Xbox Series S. De game maakt gebruik van de ingebouwde SSD van deze consoles voor aanzienlijk snellere laad- en streamingtijden en profiteert van hun grafische kracht en geheugen voor textures met een hogere resolutie, grotere drawing-afstanden voor high-res-modellen, verbeterde heldenacties en vernietiging, en andere verbeteringen die de volledige kracht van deze consoles benutten om gamers echt het gevoel te geven dat ze een superheld zijn.

Spelers die hun profielen en save-games overzetten naar next-gen-consoles, kunnen verder spelen vanaf het punt waar ze gebleven waren. Bovendien wordt cross-gen-play ondersteund, zodat  spelers met een PS5 ™ kunnen spelen met hun vrienden op PS4 ™ en Xbox Series X | S-spelers kunnen spelen met hun vrienden op Xbox One.

Platforms: PlayStation, Xbox en pc
Review: But Why Tho?

 

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Samsung lanceert met The Terrace een QLED 4K TV voor buiten

TCL zet eerste stap op de Benelux-markt