in

DigiGames: PureFarming & God of War

PureFarming 2018 & God of War 2018 zorgen deze maand voor een grote glimlach op ons gezicht! Bekijk hieronder de trailers of lees de reviews.

PureFarming 2018

Met de gloednieuwe game PureFarming 2018 kunnen nieuwelingen en bekenden van het populaire virtuele landbouw-concept een eigen boerenbedrijf uitbouwen tot een wereldwijd succes. Voor deze game heb je geen kennis nodig van landbouwmachines en het is geen probleem als je geen groene vingers hebt; dankzij de reële en uitgebreide ervaring van het echte boerenleven kan iedereen vanuit zijn luie stoel een succesvol boerenbedrijf runnen!

In PureFarming 2018 start je een klein familiebedrijf en krijg je te maken met alle aspecten van een modern boerenbedrijf. Je verbouwt gewassen in open velden, plant fruit in boomgaarden, verbouwt groenten in kassen, voedt vee voor vlees en zuivelproducten en kunt investeren in groene energie. Dit alles met behulp van meer dan 70 waarheidsgetrouwe machines van bekende merken als Zetor, Landini en McCormick. Net als in het echte boerenleven zijn deze machines een belangrijke en kostbare aankoop en moeten de werktuigen op de juiste manier onderhouden worden om ze jarenlang zonder problemen te kunnen gebruiken.

Review: Insidegamer
Platform: PC, PlayStation 4 & Xbox One


God of War 2018

Een wrede en onbekende wereld wacht op je. Verken een prachtige hervertelling van een klassiek verhaal. Kruip in de huid van Kratos en ga met hem mee op een diepzinnige reis vol groei, geweld en het verlangen om een betere man te worden voor zijn zoon. In een wereld vol monsters, draken en goden is verantwoordelijkheid een zware last. En als je leven gevuld is met bloed en chaos, hoe behoed je de toekomst dan voor de fouten uit je verleden?

Review: pu.nl
Platform: PlayStation 4

 

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Zyxel introduceert veilige alles-in-één-connectiviteit voor mkb en startups

Perfect voor onderweg: De nieuwe draagbare USB-C Monitor van AOC