in

DigiGames: UFC 3, For Honor Season V: Age of Wolves, CIV VI: Rise And Fall, Monster Energy Supercross

Genoeg variatie de afgelopen periode… Van vechten met handschoenen of zwaard, stunten op de motor tot het meer strategisch werk! Bekijk hieronder de trailers of lees een review.

UFC 3

Gloednieuwe G.O.A.T. Career Mode met Real Player Motion Tech zorgt voor het meest realistische MMA-spel ooit. “EA SPORTS UFC 3 is het meest realistische mixed martial arts-spel ooit”, aldus UFC President Dana White. “De nieuwe G.O.A.T. Career Mode geeft je de kans om van deelnemer kampioen te worden door je merk te promoten en prestaties te leveren binnen de Octagon. Dit spel heeft het allemaal.”

“We hebben de vechttechnieken helemaal vernieuwd met Real Player Motion Tech, en we denken dat fans het echt geweldig gaan vinden”, aldus EA SPORTS UFC 3 Creative Director Brian Hayes. “We hebben ook veel feedback van fans geïntegreerd in de nieuwe G.O.A.T. Career-modus en eigenlijk het hele spel. Het is geweldig om weer terug te zijn na twee jaar aan dit ongelooflijke spel te hebben gewerkt.”

Platforms: Xbox One & PS4
Review: pu.nl


For Honor Season V: Age of Wolves

Season V: Age of Wolves is nu beschikbaar in For Honor op PlayStation 4, Xbox One en PC. Dit seizoen focust zich vooral op het verbeteren van de speelervaring. Dit seizoen bevat nieuwe trainingsmodi, veranderingen aan Helden, verbeterde progressie en meer gameplayupdates. De multiplayerervaring wordt stabieler en matchmaking wordt beter door dedicated servers, die vanaf 19 februari beschikbaar zijn op PC.

Apollyon’s Legacy Event | Met de lancering van dit nieuwe seizoen keert de grote schurk van For Honor, Apollyon, terug in het in-game event ‘Apollyon’s Legacy’. Door Test Your Metal te spelen, bemachtigen spelers exclusieve beloningen. In deze eliminatiewedstrijd vechten vier spelers tegen de bazen van de For Honor-campagne. Spelers staan, vanaf vandaag tot 8 maart, elke week oog in oog met steeds sterker wordende tegenstanders.

Platforms: PC
Review: xgn.nl


Sid Meier’s Civilization VI: Rise And Fall

Civilization is een game van tradities. De serie loopt al sinds 1991, is steevast turn-based en heeft doorgaans een historisch perspectief. Een andere traditie die in de serie hoog wordt gehouden, is dat er steeds uitbreidingen komen waarin de game flink op de schop wordt genomen. In veel gevallen is de game pas ‘af’ of ‘goed’ nadat ontwikkelaar Firaxis Games de klachten over het origineel ter harte heeft genomen en er in zo’n uitbreiding een antwoord op heeft geformuleerd.

Civilization VI, de meest recente game in de serie, wacht nog op een dergelijke uitbreiding. Hij verschijnt op 8 februari, onder de titel Rise & Fall, en wij mochten alvast wat beurten spelen. Niet veel, want uitgever 2K Games kapte elke match onverbiddelijk na 150 beurten af. We hebben dus de nodige games kunnen spelen, maar nooit meer dan die 150 beurten, en dat is natuurlijk te weinig om een goede indruk te krijgen van alle veranderingen die Firaxis heeft doorgevoerd. Het was echter voldoende om uit te kijken naar meer. We zijn erg benieuwd wat de veranderingen na die 150 beurten inhouden.

Platforms: PC
Review: ign.com


Monster Energy Supercross

Monster Energy Supercross – The Official Videogame geeft spelers de kans om deel te nemen aan het spannendste en spectaculairste off-road motorracekampioenschap ter wereld. Spelers racen met hun favoriete  Supercross-coureurs op tracks van de 2017 Monster Energy AMA Supercross met de officiële coureurs uit zowel de 250SX als de 450SX-klasse, inclusief iconische coureurs als Chad Reed, Ken Roczen en de vertrekkende kampioen Ryan Dungey. De game biedt de meest realistische en meeslepende Supercross-fan-ervaring met innovatieve baanontwerpen in herkenbare, prestigieuze stadions.

Belangrijke kenmerken:

  • Het officiëleMonster Energy Supercross-seizoen van 2017 met speciale toegang tot de Monster Energy Cup.
  • Officiële motors, iconische tracksen coureurs uit zowel de 250SX- als 450SX-klasse: race met Chad Reed, Ken Roczen,vertrekkende kampioenRyan Dungey en andere helden op de officiële, uitdagende tracks.
  • Een spannende carrièrestandmet extreme aanpassingsopties: Verander zowel je coureur als motor geheel naar eigen smaak en race je een weg naar de top van de klassementen.
  • Een uitgebreide parkoersmaker, voor eindeloze spelmogelijkheden: spelers kunnen hun eigen tracks maken, aanpassen en online delen.
  • Top-notch graphics voor een game van wereldklasse en een next-level, meeslepende ervaring: geniet van een accurate reproductie van motors, tracks, accessoires en coureurs.

Platforms: Xbox One, PS4, Nintendo Switch & PC
Review: xgn.nl


 

 

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Motorola sluit zich aan bij Android Enterprise Recommended-programma

Bijna driekwart Nederlanders treft geen IoT-veiligheidsmaatregelen