in

Zyxel introduceert veilige alles-in-één-connectiviteit voor mkb en startups

Zyxel biedt een nieuwe alles-in-één connectiviteitsoplossing voor het mkb en startups met nieuwe VPN-routers, de SBG5500/SBG3310-serie. Hiermee draagt Zyxel bij aan betrouwbare en veilige internetverbindingen zodat bedrijven zorgeloos succesvol kunnen zijn.

Altijd online zijn is essentieel geworden in het bedrijfsleven, waardoor het beschermen van onlinecommunicatie tegen nieuwsgierige ogen belangrijker is dan ooit.

“Hier bieden onze VPN-routers uitkomst – ze passen perfect bij alle essentiële zaken waar deze bedrijven verlegen om zitten.”

De Zyxel SBG5500/SBG3310-serie is speciaal ontworpen voor internet- en veiligheidsbewuste mkb’ers en combineert meervoudige WAN-interface ondersteuning en beveiligingsfuncties in één doos.

Betrouwbare internetverbinding zonder downtime

De SBG5500/SBG3310-serie werkt met meerdere WAN-interface-ondersteuningssystemen en werkt met diverse netwerkinterfaces aangeboden door Internet Service Providers, waaronder ADSL2, VDSL2, gigabit Ethernet, glasvezel- en 3G/4G-cellulaire netwerken. Nul downtime kan worden bereikt doordat gebruikers flexibel meerdere WAN-interfaces tegelijkertijd kunnen gebruiken voor loadbalancing en failover – zodat als een verbinding overbelast raakt of uitvalt, een andere WAN- interface het overneemt om elke bedrijfsonderbreking te voorkomen.

Connectiviteit met de focus op veiligheid

Voor bedrijven die op hun hoede zijn voor rondneuzende cybercriminelen, is de SBG5500/SBG3310-serie voorzien van beveiligingsvoorzieningen, waaronder L2TP/IPSec VPN dat de communicatie met bijkantoren of mobiele werkers beveiligt. Bedrijven worden meer hands-on met de eenvoudige VPN-configuratie, en de hoge capaciteit maakt het mogelijk dat meerdere kantoren of tientallen medenemers tegelijkertijd toegang hebben tot de VPN. Met de basis SPI-firewall functies is de SBG5500/SBG3310 serie ook ontworpen om cyberdreigingen voor bedrijfsnetwerken af te wenden.

“Het mkb, startups of kleine of thuis-kantoren die geen specifieke IT-afdeling hebben, hebben vaak een dilemma; nemen we genoegen met routers die niet voldoen aan de behoeften van bedrijven of gaan we voor enterprise devices die eigenlijk te duur en te ingewikkeld zijn”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel Benelux bij Zyxel. “Hier bieden onze VPN-routers uitkomst – ze passen perfect bij alle essentiële zaken waar deze bedrijven verlegen om zitten.”

De SBG5500 is verkrijgbaar en de SBG3310 is spoedig beschikbaar via Zyxel geautoriseerde resellers.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Een op drie Nederlanders shopt online onder werktijd

DigiGames: PureFarming & God of War