in

DigiGames: Dead Island 2 & Hogwarts Legacy reviews

Sowdannnn… Hebben we hier ff twee knallers van games! De meivakantie kon op deze manier niet beter beginnen… Zie jullie over twee weken weer 🤣🎮👾

Dead Island 2 – Gold edition

Dead Island 2 verplaatst spelers naar een gruwelijke versie van Los Angeles die HELL-A wordt genoemd. Daar moeten spelers overleven en slachten met zes hoofdrolspelers – Amy, Bruno, Dani, Ryan, Carla en Jacob – elk met hun eigen persoonlijkheid en unieke vaardigheden, die zijn aan te passen met het gloednieuwe Skill Cards-systeem.

Nadat de stad vanwege een dodelijk virus in quarantaine is gegaan, begin je met een vrijwel immune slachter een epische reis in een heerlijk pulpsfeertje. Ontmoet de mafste personages en verken beroemde locaties als Beverly Hills, Venice Beach en Santa Monica om te ontdekken wie of wat er achter de uitbraak schuilt.

Platforms: Xbox Series X en Xbox One, PlayStation5- en PlayStation4 en de Epic Games Store voor pc.
Review: PU


Hogwarts Legacy

Warner Bros. Games’ Hogwarts Legacy, de veelgeprezen, open-wereld, action role-playing game (RPG) heeft meer dan 12 miljoen eenheden verkocht en $ 850 miljoen aan verkopen wereldwijd gegenereerd in de eerste twee weken van lancering op PlayStation®5, Xbox Series X|S en pc, wat alle eerdere game-lanceringen van het bedrijf overtreft. De game heeft verkooprecords overtroffen op de drie platforms waarop het momenteel beschikbaar is en brak records voor streaming door de grootste single-player game ooit op Twitch te worden met 1,28 miljoen gelijktijdige kijkers bij de lancering.

Hogwarts Legacy breekt ook bedrijfsrecords voor spelersbetrokkenheid met tot nu toe 280 miljoen gespeelde uren. Bovendien is er een toename van de betrokkenheid van wereldwijde franchisefans in het algemeen, waarbij Wizarding World Digital 300% meer verkeer genereerde dan het normale maandelijkse unieke bezoekersgemiddelde voor de eerste 10 dagen van februari.

Platforms: Xbox Series X en Xbox One, PlayStation5- en PlayStation4 en de Epic Games Store voor pc.
Review: PU

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

ASUS kondigt dunste OLED-laptop ter wereld, nieuwe Vivobooks en samenwerking met BAPE aan

Grootste AI-event van Nederland volledig uitverkocht