in

DigiGames: oktober

Drie heerlijke games kregen we voorgeschoteld in oktober… Far Cry 6, Hot Wheels Unleashed en Riders Republic zijn stuk voor stuk aanraders! Check hieronder enkele reviews & trailers…

Far Cry 6

De game speelt zich af op Yara, een tropisch paradijs waar de tijd al jaren stil staat. Spelers ervaren de adrenaline en chaos die een guerillastrijd met zich meebrengt. Het Yaraanse volk leeft onder het zware regime van dictator Antón Castillo, gespeeld door Giancarlo Esposito (Breaking Bad, The Mandalorian) en zijn tienerzoon Diego, gespeeld door Anthony Gonzalez (Coco). Aan spelers de taak om de revolutie te leiden en het volk te bevrijden.

Platforms: Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC
Review: PU

 

Hot Wheels Unleashed

Hot Duik in adembenemede races als u zich door een aantal van de meest chaotische banen in de nieuwste Hot Wheels game kronkelt en wringt! Het bedrijf is beter bekend voor de meestelijk gemaakte racegames, maar Milestone S.r.l presenteert nu Hot Wheels Unleashed – een explosieve ervaring, waar u niet alleen diverse bizarre voertuigen verzameld, maar ook spectaculaire banen bouwt en ze zelf probeert! Wordt de ultieme verzamelaar als u uw rooster van de meest iconische en gezochte Hot Wheels auto’s bij elkaar wint en ga er eens mee rijden. Koop Hot Wheels Unleashed Steam key, ontdek elke specialiteit van elk voertuig, tackle elke uitdaging en ga nek aan nek met het beste war het Hot Wheels universum te bieden heeft!

Platforms: PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc
Review: IGN

 

Riders Republic

Riders Republic nodigt spelers uit om in een levendige, sociale speeltuin te springen waar ze de sensatie van extreme sporten ervaren in een open en dichtbevolkte wereld. Spelers zwerven solo of met vrienden vrij rond in een enorme en levendige open wereld waar ze met anderen concurreren en te gekke tricks uitvoeren binnen een opwindende reeks sporten zoals mountainbiken, skiën, snowboarden of vliegen met wingsuits en rocket wings. Spelers komen voortdurend spannende momenten en activiteiten tegen om te beleven en ontdekken!

In Riders Republic rijden spelers door enkele van de meest adembenemende landschappen die de Verenigde Staten te bieden heeft. Iconische Amerikaanse nationale parken zoals Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain en Grand Teton zijn waarheidsgetrouw nagebouwd en fantasierijk samengevoegd in één grote map om het ultieme buitensportpark te vormen.

Platforms: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Stadia en Windows PC
Review: Eurogamer

 

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

D-Link introduceert nieuwe Wi-Fi 6 Smart Router uit EAGLE PRO AI-serie

Vier op de tien webshophouders haalt minder voldoening uit werk door marketplaces