in

DigiGames: Outriders

OUTRIDERS is een brute RPG-shooter die speelt in een originele, duistere sci-fi-wereld. Terwijl het laatste restje van de mensheid langzaam doodbloedt in de loopgraven van de ruige, meedogenloze wereld van Enoch, ontwaak jij als een van de laatste Outriders en een Altered, die beschikt over ongelooflijke krachten.

Outriders

Begin een epische reis over een vijandige planeet waarop al het hypergeëvolueerde leven uit is op jouw dood. Kies uit vier verschillende klassen en gebruik diepgaande en flexibele aanpassingsopties om je personage af te stemmen op je eigen speelstijl. Verzamel even geweldige als gestoorde guns en gear, en maak gebruik van vernietigende superkrachten. Blijf agressief, dood om te genezen, en breng het gevecht naar je vijanden in de single player of met maximaal drie andere spelers in de co-op. Volg de epische verhalende campaign om steeds dieper in de onbekende omgevingen door te dringen.

“Het is heel spannend om spelers eindelijk te laten ontdekken waar we de afgelopen vijf jaar aan hebben gewerkt,” zegt Bartek Kmita, creative director bij People Can Fly. “Met OUTRIDERS hebben we de game gemaakt die we zelf altijd al wilden spelen. Het is een geweldige reis geweest om hier te komen, maar hopelijk is dit nog maar het begin van iets veel groters. We kunnen niet wachten om jullie op Henoch te ontmoeten! ”

Platforms: PlayStation, Xbox en pc
Review: AD / Tweakers

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Vooral jonge mannen houden smartphone graag privé

Click & Collect bij lokale winkels zorgt voor laagste CO2-uitstoot!