in

DigiGames december

Valiant Hearts: The Great War, Battlefield V, The Settlers History Collection & Youtubers Life OMG! Edition gaan ons de Kerstvakantie wel bezig houden denken we zo.

Valiant Hearts: The Great War

Valiant Hearts: The Great War is nu digitaal verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Valiant Hearts: The Great War vertelt het op de Eerste Wereldoorlog-gebaseerde verhaal van vijf afzonderlijke vreemdelingen, bijeengebracht door de verschrikkingen van de oorlog, waarin vriendschap, liefde, opoffering en tragedie centraal staan. Spelers werken samen met een trouwe en sympathieke hond om puzzels op te lossen en achter vijandelijke linies te sluipen.

Op Nintendo Switch genieten spelers altijd en overal van Valiant Hearts: The Great War. De game is volledig speelbaar met touch controls en spelers krijgen op Nintendo Switch tevens toegang tot de galerij met artwork en de interactieve comic Valiant Hearts: Dogs of War.

Review: PU.nl
Platform: Nintendo Switch


Battlefield V

Kruip in een Panzer-tank en vlieg in een Spitfire om teamleden te bevoorraden en nieuwe versterkingen te bouwen om het team beschermen. Dit is de Tweede Wereldoorlog zoals je die alleen ziet in Battlefield. Battlefield™V, het langverwachte nieuwe deel in deze bekroonde franchise, is vandaag uitgebracht door DICE, een studio van Electronic Arts.

Tijdens de early access-perioden heeft het spel de meeste lidmaatschappen gegenereerd voor pc-spelers op Origin Access Premier en Origin Access Basic. Battlefield V is ook wereldwijd geprezen door critici: Screen Rant noemde het spel “de beste shooter van 2018” en Jeuxvideo.com zegt dat “de koning van de FPS terug is”.

Review: PU.nl
Platform: Xbox One, PS4 en Origin™ voor PC


The Settlers History Collection

The Settlers History Collection is nu digitaal verkrijgbaar voor Windows PC via Uplay. Deze verzameling bevat alle zeven hoofdgames uit de strategische builder-franchise, samen met alle uitbreidingen. Elke game bevat updates om probleemloos op moderne PC’s te draaien met Windows 10 support en tal van andere verbeteringen. Elke game is eveneens apart verkrijgbaar.

The Settlers History Collection bevat de volgende games:

  • The Settlers (1993) History Edition
  • The Settlers II: Veni, Vidi, Vici (1996) History Edition
  • The Settlers III (1998) History Edition
  • The Settlers IV (2001) History Edition
  • The Settlers: Heritage of Kings (2005) History Edition
  • The Settlers: Rise of an Empire (2007) History Edition
  • The Settlers 7: Paths to a Kingdom (2010) History Edition

Review: Worth a Buy
Platform: Windows PC via Uplay


Youtubers Life OMG! Edition

Youtubers Life is de ultieme life simulatie / tycoon videogame waarin je s werelds grootste content ontwikkelaar in de geschiedenis kunt worden door videos te bewerken, je fanbase te vergroten en jezelf in een rijke stinkerd te veranderen. Maak je personage en begin met het maken van de eerste uitzendingen in de gezellige kamer waar je bent opgegroeid. Houd dagelijkse taken in de gaten en vergroot je populariteit terwijl je te maken hebt met fans, vrienden, familie en time management.

Review: The Xbox Hub
Platform: Xbox One & PS4

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Logitech Capture maakt het creëren van professioneel ogende video content eenvoudiger dan ooit tevoren

Razer lanceert draadloos toetsenbord en muis voor Xbox One