in

Logitech Capture maakt het creëren van professioneel ogende video content eenvoudiger dan ooit tevoren

Begin met het maken van videocontent van hoge kwaliteit op het moment dat je jouw webcam aansluit – Vandaag heeft Logitech een nieuwe applicatie geïntroduceerd, Logitech® Capture ™, die het maken van video content vereenvoudigt.

Deze krachtige software, die werkt met de populaire Logitech C920, C922 en BRIO 4K Pro-webcams, helpt beginnende contentmakers om eenvoudig gepolijste en memorabele content te maken met hun Logitech-webcams. Capture is bedoeld om videomakers op nieuwe en sterkere manieren in contact te brengen met hun community.

“Videomakers kunnen profiteren van overgangen, filters en andere effecten en hun video’s delen op de populairste sociale sites zoals YouTube, Facebook, Instagram en meer.”

Eenvoudig video’s maken

“De videocontent die we allemaal zien op YouTube en andere contentplatforms is vaak van hoge kwaliteit, maar achter de schermen is het maken van content nog steeds ingewikkeld, verwarrend en omslachtig,” zegt Guillaume Bourelly, senior portfolio en productmanager van webcams bij Logitech. “In combinatie met onze webcams wil Logitech Capture het maken van video-opnamen vereenvoudigen, zodat iedereen eenvoudig video’s kan maken die eruitzien alsof ze door een professional gemaakt zijn. Videomakers kunnen profiteren van overgangen, filters en andere effecten en hun video’s delen op de populairste sociale sites zoals YouTube, Facebook, Instagram en meer.”

Features

Met Logitech Capture kun je vanuit meerdere bronnen opnemen, wat betekent dat je tegelijkertijd vanaf twee webcams kunt opnemen of schermopnamen kunt combineren met je webcamfeed. Je kunt bijvoorbeeld opnemen met webcamvideo en je desktop scherm, of met twee webcams tegelijk om beeld-in-beeld-content te maken en vervolgens Logitech Capture gebruiken om die beeld-in-beeld frames te rangschikken.

Je kunt ook een verticale video maken. Met Logitech Capture kun je opnemen in 9:16 formaat voor een portret beleving die is geoptimaliseerd voor mobiele telefoons en berichten op social media. Je kunt zelfs rechtstreeks van je webcam naar YouTube streamen zonder een complexe encoder te hoeven gebruiken. Je houdt tijdens jouw stream toegang tot alle bewerkings- en aanpassingsopties in Logitech Capture.

Bovendien biedt Logitech Capture bediening in studiostijl. Je kunt ChromaKey-opname inschakelen, overgangseffecten toepassen bij het wisselen van bronnen en de grootte en kleur van randen wijzigen. Je kunt ook foto’s maken en het volume van de microfoon aanpassen zonder de app te verlaten.

Ten slotte kun je met Logitech Capture de camera aanpassen, zodat je jouw gezichtsveld, hoogte-breedteverhouding en opnameresolutie kunt selecteren. Geavanceerde gebruikers kunnen ook de instellingen voor witbalans, autofocus en frames per seconde aanpassen. Logitech Capture slaat al je instellingen op in je gebruikersprofiel.

Beschikbaarheid

Logitech Capture wordt ondersteund door Windows 7 en hoger en is beschikbaar op Logitech.com via een gratis softwaredownload. Deze software vervangt en is een verbetering van de functies die eerder beschikbaar waren via Logitech Webcam Software (LWS). Bezoek onze blog voor meer informatie.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Kobo onthult: dit lazen Nederlanders het liefst in 2018

DigiGames december