in

Logitech komt met de Logitech BRIO 4K STREAM EDITION camera

De nieuwe ultra high definition camera levert de hoogste beeldkwaliteit voor gamers en streamers – Logitechkomt vandaag met de Logitech BRIO 4K STREAM EDITION.

Deze nieuwe Ultra HD camera maakt het mogelijk om indrukwekkende livestreams en andere uitzendingen te maken tijdens het gamen, waarbij de kleinste details van elke gezichtsuitdrukking worden gevangen en levensecht worden weergegeven in HD 1080p video bij 60 frames per seconde (fps).

“Het opnemen en uitzenden van filmpjes is een waar cultureel fenomeen geworden: Gamers besteden twee keer zoveel tijd aan kijken dan aan spelen en livestreams op Twitch, YouTube en Mixer worden bekeken alsof het tv-programma’s zijn,” aldus Guillaume Bourelly, Senior Portfolio en Product Manager Webcams bij Logitech. “Met de BRIO 4K STREAM EDITION hebben we onze populaire BRIO camera geoptimaliseerd voor streaming. Het resultaat is een camera die alles heeft wat een professionele broadcaster nodig heeft om een nóg betere relatie met zijn publiek op te bouwen: naast het feit dat alle details live in 4K opgenomen worden, maakt de frame rate priority een 1080p/60fps stream met een constante framerate mogelijk en biedt een complete, geïntegreerde oplossing aan voor de XSplit Broadcaster.”

Het opnemen en uitzenden van filmpjes is een waar cultureel fenomeen geworden

De combinatie van Ultra HD 4K en high dynamic range (HDR) maakt de resolutie van de BRIO 4K STREAM EDITION vier keer zo hoog als die van een Full HD-video en past automatisch de helderheid aan, zodat je bij tegenlicht of wanneer je van buiten naar binnen gaat er nog steeds goed op staat. Ultra HD 4K legt ook de meest subtiele gezichtsuitdrukkingen vast – levendig én kleurecht – en levert een constante HD-kwaliteit zelfs wanneer je in- of uitzoomt, zodat je publiek altijd het best mogelijke beeld ontvangt, ongeacht de lichtinval.

De Logitech BRIO 4K STREAM EDITION camera maakt levensechte video’s met een supersnelle framerate van 1080p/60fps als de frame priority modus is ingeschakeld. Hierdoor worden haperingen en vertragingen die normaal kunnen ontstaan bij slow-motion opnames voorkomen. De camera beschikt ook over ChromaCam, een AI-aangedreven app van Personify, die de achtergrond neutraliseert, maar hem ook kan vervagen, wissen of zelfs items op de achtergrond kan laten verdwijnen. De hoek kan aangepast worden naar 65 of 78 graden zodat alleen jij in beeld bent, maar ook naar bijvoorbeeld 90 graden zodat de kijkers de hele omgeving kunnen zien.

De samenwerking met SplitmediaLabs, marktleider in broadcast gaming software, heeft de XSplitTM Broadcaster en XSplit Gamecaster geoptimaliseerd voor een alles-in-één- oplossing die de 4K compatibility en het hoge frame rate van de Logitech BRIO 4K STREAM EDITION camera mogelijk maakt. Elke camera komt met een gratis premium XSplit licentie voor 12 maanden, met daarbij de XSplit Broadcaster en XSplit Gamescaster apps. Daarnaast ondersteunt OBS de Logitech BRIO STREAM zodat je meteen kunt beginnen met streamen.

Prijs en beschikbaarheid
De BRIO 4K STREAM EDITION camera is in bepaalde Europese landen beschikbaar op Logitech.com voor een adviesprijs van €249,-.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Sharp introduceert 65 inch Big Pad met draadloze optie

Western Digital introduceert zijn hoogste capaciteit external desktop drive ooit