in

Western Digital introduceert zijn hoogste capaciteit external desktop drive ooit

Nieuwe My Book Duo drive biedt 20tb aan opslag om te voldoen aan de explosieve vraag naar data – Western Digital onthult vandaag de My Book® Duo externe opslag.

Dit dataopslagsysteem voldoet aan de groeiende vraag van zowel consumenten als professionals naar digitale opslagruimte en prestaties. Ook is de My Book Duo Drive een geschikte oplossing voor kleine bedrijven die veel data gebruiken en steeds sneller zakendoen. Met enorme capaciteit (tot 20TB) en snelle overdrachtssnelheden biedt de nieuwe desktop RAID-drive de mogelijkheid om op één plek grote hoeveelheden foto’s, video’s, muziek en belangrijke documenten op te slaan, terwijl gebruikers de volledige controle houden over de inhoud.

“Zowel thuis als op kantoor creëren en verzamelen mensen grote hoeveelheden data en hebben ze snelle oplossingen nodig met hoge capaciteit om gegevens op één locatie eenvoudig op te slaan en te gebruiken”, zegt Sven Rathjen, vicepresident van marketing, Client Solutions bij Western Digital. “We zien deze ontwikkeling bij nieuwe contentcreatiemarkten zoals de dronemarkt en bij hobbyisten. Ook professionals produceren en bewerken grote foto- en videobestanden van hoge kwaliteit. Er is nooit eerder meer vraag geweest naar een gebruiksvriendelijke desktop-opslagoplossing met zo’n hoge capaciteit zoals de My Book Duo. Het systeem voldoet hiermee aan de groeiende opslagbehoeften van huidige contentmakers.”

Of het nu wordt gebruikt als back-upsysteem voor thuis of een klein bedrijf, de My Book Duo-drive kan snel en betrouwbaar grote hoeveelheden gegevens opslaan in elke situatie. Het systeem wordt geleverd met RAID-geoptimaliseerde WD Red™-schijven die sequentiële leessnelheden1 leveren tot 360 MB/s, en RAID-geoptimaliseerde firmware die perfect is voor dubbele schijf arraysystemen met automatisch beheer van drive-operations om de betrouwbaarheid van de lees- en schrijfcyclusgegevens te waarborgen.

De My Book Duo combineert de snelheid, capaciteit en eigenschappen die ik nodig heb om mijn content op een veilig manier te beheren

“Als creatieve professional heb ik voortdurend verschillende foto- en videoprojecten lopen. Doordat de bestandsgrootte snel stijgt en de vraag naar hogere kwaliteit content blijft groeien, heb ik een betrouwbare externe harde schijf nodig die snel en gemakkelijk toegang biedt tot mijn bedrijfsgegevens. De My Book Duo combineert de snelheid, capaciteit en eigenschappen die ik nodig heb om mijn content op een veilig manier te beheren”, aldus Trevor Traynor, directeur, fotograaf en producent.

De My Book Duo-drive beschikt over een USB Type-C™-poort en wordt geleverd met verschillende kabels zodat het universeel compatibel is (ondersteunt USB 3.1 Gen 1/3.0 / 2.0) en hoogwaardige connectiviteit biedt. De drive heeft ook twee extra USB-type-A hub poorten om extra accessoires toe te kunnen voegen zoals drones, actiecamera’s, kaartlezers, toetsenborden, muizen, USB-drives of het opladen of synchroniseren van je telefoon.

De My Book Duo-drive beschikt over grote capaciteit en bestandsoverdrachtssnelheden. De drive is beschikbaar in 20TB, 16TB, 12TB, 8TB, 6TB en 4TB2 en voorzien van wachtwoordbeveiliging en 256-bits AES-encryptie met WD Security™ -software om privé-bestanden te beveiligen.

Prijzen en beschikbaarheid
De My Book Duo drive heeft een garantie van drie jaar en is nu verkrijgbaar bij wd.com en bekende retailers als Bol.com, Coolblue en de MediaMarkt. De My Book Duo-drive heeft een adviesprijs van €719,99 (20TB), €639,99 (16TB), €559,99 (12TB), €409,99 (8TB), €349,99 (6TB) en €299,99 (4TB).

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Logitech komt met de Logitech BRIO 4K STREAM EDITION camera

Feestje? FRITZ! is van de partij