in ,

Western Digital onthult nieuwe oplossingen om consumenten te helpen met steeds grotere foto- en videocollecties

Western Digital onthult tijdens CES 2018 stem geactiveerde toegang tot muziek en video, ’s werelds kleinste 1TB USB Flash Drive en een nieuwe serie van draagbare SSD’s met hoogwaardige prestaties

Tijdens de Consumer Electronics Show 2018 (CES 2018) onthult Western Digital nieuwe consumentenoplossingen die inspelen op de groei van persoonlijke content. Het gaat om stem geactiveerde media streaming via populaire smart home apparaten, ’s werelds kleinste 1TB USB-flash drive en een serie van mobiele hoogwaardige opslagoplossingen met hoge capaciteit. De producten dragen de naam van Western Digital en SanDisk en garanderen dat persoonlijke ervaringen en herinneringen jarenlang worden bewaard.

Smartphones, drones, action camera’s en virtual reality (VR) brillen genereren content die eenvoudig toegankelijk is voor gebruikers en gedeeld kan worden met vrienden en volgers. Dankzij innovaties zoals multi-lens camera’s, 8k video’s, 5G draadloos netwerk, VR, augmented reality (AR) en video streaming is er een groeiende behoefte aan hogere opslagcapaciteit. Consumenten zijn op zoek naar eenvoudige manieren om persoonlijke content te bewaren en te delen.

“Foto’s, video’s, muziek en creatieve ideeën spelen een steeds prominentere rol in ons leven”, aldus Dinesh Bahal, vice president product management, Client Solutions bij Western Digital. “Of het nu gaat om een ouder die een voetbalwedstrijd filmt met een smartphone of een professionele fotograaf, ons assortiment van consumentenoplossingen heeft voor iedereen een geschikt product en helpt bij het bewaren en delen van digitale content.”

Tijdens CES 2018 presenteert Western Digital zijn nieuwste oplossingen voor de datagedreven consument, waaronder;

  • Nieuwe spraakactiveringsmogelijkheden voor smart home apparaten. De My Cloud Home stelt gebruikers in staat om content eenvoudig op te slaan en te organiseren op één centrale plek. In een smart home omgeving werkt de My Cloud Home nu met populaire apparaten die Amazon Alexa ondersteunen. Zo kunnen gebruikers hun favoriete muziek bedienen via spraakherkenning. De My Cloud Home app werkt ook samen met Google Chromecast zodat mensen thuis eigen content, televisieprogramma’s en films kunnen streamen op smart tv’s. †
  • Western Digital biedt met ‘s werelds kleinste 1 TB USB-apparaat een voorproefje op de toekomst van flash-opslag. Deze krachtige USB Type-C flash-oplossing is in staat een enorme hoeveelheid data in één kleine vormfactor te bewaren. Bovendien introduceert het bedrijf ‘s werelds kleinste 256 GB USB-flashdrive, de SanDisk Ultra Fit USB 3.1 Flash Drive. Dit is een kleine en onopvallende USB-flashdrive voor mensen die meer foto’s, video’s, games en audiobestanden willen toevoegen aan hun notebook, tablet, tv, spelconsole of autoradiosysteem. Met 256GB kunnen gebruikers met nog meer content aan de slag. Ter vergelijking: dit staat gelijk aan ongeveer 14.000 foto’s, 10 uur full HD video en 16.000 opgeslagen muzieknummers, terwijl er nog ongeveer 64GB aan opslagruimte beschikbaar is. **
  • Voor fervente fotografen en drone-gebruikers die op zoek zijn naar duurzame en krachtige oplossingen om content te maken, brengt Western Digital twee draagbare SSD’s uit. De My Passport Wireless SSD is uitgerust met one-touch card copy om mobiel ‘on the go’ editen en delen van content mogelijk te maken. Bovendien is koppeling met creatieve vormgevingsapps als FiLMiC Pro en LumaFusion mogelijk. De nieuwe supersnelle SanDisk Extreme® Portable SSD is daarbij perfect geschikt voor het mobiel bewaren en editen van hi-res foto’s en video’s.

Western Digital heeft het breedste assortiment aan producten en oplossingen in de markt voor het bewaren, toegankelijk maken en transformeren van persoonlijke data. Voor meer informatie, ga naar de websites van WD en SanDisk.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Met de nieuwe Sitecore Experience Commerce 9 individualiseren merken de end-to-end klantervaring

Hightech schaatsstoel KPN helpt allerjongsten het ijs op