in

Western Digital: Data, het mooiste cadeau onder de kerstboom

Over twee weken is het alweer december, de gezelligste tijd van het jaar! Ieder jaar weer is het een zoektocht naar het mooiste cadeau voor je geliefden. Of het nu Sinterklaas of Kerstmis is, data is het mooiste cadeau voor de feestdagen, althans volgens Western Digital.

De mooiste herinneringen sla je op met data, en daarom is data het beste cadeaus voor hem én haar. Ter promotie van de nieuwe SanDisk iXpand base stellen we een aantal producten beschikbaar voor een weggeefactie, waarvan je de voorwaarden onderaan dit document vindt.

Dierbare herinneringen

Foto’s en video’s nemen steeds meer ruimte in op onze telefoons. Om te voorkomen dat dierbare herinneringen verloren gaan biedt Western Digital twee nieuwe opslagoplossingen om veilig een back-up te maken van je bestanden. Zo is er weer ruimte op je telefoon en zijn je bestanden veilig.
Uit onderzoek blijkt dat 27% van de mobieletelefoongebruikers1 nooit een back-up maakt van zijn telefoon. Hierdoor kunnen bestanden of gegevens verloren gaan. Met de iXpand Base hoeven iPhone-gebruikers hier nooit meer over na te denken. Dit apparaat laadt je telefoon op en maakt automatisch een back-up.
Ook hebben 75% van de gebruikers weleens bestanden verwijderd om ruimte te maken voor nieuwe content en 29% heeft spijt dat ze deze dierbare foto’s of video’s hebben verwijderd. Met de My Cloud Home, een persoonlijke cloud met minimaal 2TB aan opslag, hoeft dit nooit meer een probleem te zijn! Hieronder wat meer info over de producten.

My Cloud Home

De My Cloud Home is een eenvoudig te gebruiken persoonlijke opslag die direct aan te sluiten is op de wifi-router thuis. Zo kun je al je digitale content op één plek opslaan. De My Cloud home maakt automatisch een back-up van al je foto’s en video’s op je telefoon. Daarnaast synchroniseert het automatisch met je pc of Mac-computers en cloudaccounts, hier maakt het automatisch een back-up van. De My Cloud Home heeft een adviesprijs van €179,99 (2TB), €199,99 (3TB), €229,99 (4TB), €359,99 (6TB) en €279,99 (8TB). De My Cloud Home Duo heeft een adviesprijs van €359,99 (4TB), €449,99 (8TB), €559,99 (12TB) en €759,99 (16TB).

iXpand Base

Maak je nooit meer zorgen over het kwijtraken van dierbare herinneringen. Elke keer dat je je iPhone koppelt aan dit appraat, laadt hij op en maakt hij automatisch een back-up van je foto’s, video’s en contacten. De iXpand Base heeft genoeg ruimte om al je bestanden op te slaan in originele kwaliteit. Hier komen geen extra maandelijkse kosten bij kijken. De iXpand Base is ontworpen voor dagelijks gebruik, het heeft een rubberen bovenkant, een stevige basis en een inkeping om je Apple Lightning kabel netjes in weg te werken. Daarnaast is de iXpand Base ontworpen voor gemak, het laadt snel op en komt met een app voor het back-uppen en herstellen van content van je iPhone. De iXpand Base heeft een adviesprijs van € 59,99 (32GB), € 99,99 (64GB), € 119,99 (128GB) en € 199,99 (256GB).

Reacties

Reageren
  1. Erg jammer dat hier weer wordt beknibbeld op GB ipv dat je de keuze heb tussen minimaal 500GB en 1 TB begint het met een magere 32Gb, wel beter als icloud met zijn standaard 5Gb back up.
    Ik denk dat je beter af ben met extra icloud opslag te kopen dan dat je dit apparaat aanschaf.
    Nadeel van Icloud is dat het je apparaat niet oplaad, maar je kan niet alles hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Winkeliers: koopspektakel tijdens Black Friday

OnePlus5T

A New View: OnePlus presenteert de OnePlus 5T