in

A New View: OnePlus presenteert de OnePlus 5T

De 6” Full Optic AMOLED Display met een beeldverhouding van 18:9 en het dubbele camerasysteem van dit elegante vlaggenschip bieden u een adembenemende kijkervaring en verbeterde cameraprestaties onder omstandigheden met weinig licht.

OnePlus heeft vandaag hun nieuwste premium toestel, de OnePlus 5T, aangekondigd. Uit voorganger OnePlus 5, het meest indrukwekkende OnePlus product tot nu toe, is de verfijnde OnePlus 5T voortgekomen. De OnePlus 5T is geïnspireerd door de steun van de actieve OnePlus community, het combineert superieure hardware- en software-updates, met een hogere resolutie, 18:9 display, verbeterde cameraprestaties in omstandigheden met weinig licht, en talrijke nieuwe functies.

“De OnePlus 5 heeft heel veel positieve feedback gekregen, maar we hebben ingezien dat er verbeteringen op bepaalde vlakken mogelijk zijn voor een nog betere gebruikerservaring,”

“De OnePlus 5 heeft heel veel positieve feedback gekregen, maar we hebben ingezien dat er verbeteringen op bepaalde vlakken mogelijk zijn voor een nog betere gebruikerservaring,” aldus Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus. “We houden ervan om onze community versteld te doen staan met de meest recente en beste technologie en ze een gebruikerservaring te bieden die zelfs de hoogste verwachtingen overstijgt. We hebben heel hard gewerkt om alles tot in de puntjes uit te werken.”

Immersief display

De OnePlus 5T introduceert met de nieuwe 6-inch Full Optic AMOLED Display met een beeldverhouding van 18:9 een nog betere kijkervaring terwijl de vormfactor van de OnePlus 5 behouden blijft. Dankzij de nieuwe Sunlight Display functie blijft de OnePlus 5T’s Full Optic AMOLED goed zichtbaar in felle lichtomstandigheden. De grotere display biedt naast een mooier uiterlijk ook een verbetering van de algemene gebruikerservaring. Gebruikers kunnen kiezen tussen vier verschillende modi: standaard, sRGB, DCI-P3 en adaptief, op basis van hun eigen voorkeur.

Om het naadloos design aan de voorkant van de OnePlus 5T te verzekeren, heeft OnePlus de keramische vingerafdruksensor, voor ontgrendeling binnen 0,2 seconden, verplaatst naar de achterkant van het toestel. De naadloze aluminum behuizing van de OnePlus 5T zorgt voor een pracht van een telefoon die niet enkel comfortabel in de hand ligt, maar ook extreem duurzaam is. De OnePlus 5T zet de trotse traditie van verfijning voort door alles in het design tot in de fijnste puntjes uit te werken.

Dubbel camerasysteem met verbeterde prestaties bij weinig licht

De camera van de OnePlus 5T kent essentiële verbeteringen op het vlak van prestaties bij weinig licht. De OnePlus 5T heeft dezelfde primaire cameralens als de OnePlus 5, maar is voorzien van een verbeterde secundaire cameralens met een lensopening van f/1.7 voor buitengewone prestaties bij weinig licht. Dankzij onze intelligente Pixel-technologie, voor het eerst geïntroduceerd in de camera aan de voorkant van de OnePlus 3T, combineert de secundaire camera van de OnePlus 5T 4 pixels tot 1 pixel en onderdrukt zo ruis bij omstandigheden met weinig licht en verbetert de scherpte.

Verbeteringen zijn aangebracht aan de Portretmodus om ruisonderdrukking te optimaliseren. De scherpte van uw portretten is aanzienlijk beter, doordat nieuwe multi-frame algoritmes verschillende frames van een scène vergelijken en alle oneffenheden wegfilteren.

De verfijning van Android: OxygenOS

OxygenOS, het besturingssysteem van OnePlus, biedt een verfijnde Android-ervaring die sneller en overzichtelijker werkt en meer aanpassingsmogelijkheden biedt dan elk ander besturingssysteem op de Android-markt. Het nieuwe platform van OxygenOS zorgt voor een meer gestroomlijnd ontwikkelingsproces, waardoor het mogelijk is sneller consistente updates uit te brengen op basis van feedback van de gebruikers. Een nieuwe toevoeging aan de OxygenOS is Face Unlock, dat de OnePlus gebruikers in staat stelt hun telefoon te ontgrendelen door te kijken naar hun toestel. Face Unlock is een van de snelste op de Android-markt en gebruikt meer dan 100 herkenningspunten om de OnePlus 5T te ontgrendelen.

Net als bij de hardware is de aanpak van OnePlus op het vlak van software gericht op een verfijnde, efficiënte en minimalistische ervaring. Nieuwe functies worden door gebruikers van OnePlus via het OxygenOS Beta Program gecontroleerd en worden alleen toegevoegd als we ervan overtuigd zijn dat de functies het gebruik van de telefoon kunnen verbeteren.

Stroom voor een dag in een half uur

Dash Charge is een van de snelste oplaadmethodes op de wereldmarkt en een van de favoriete functies van OnePlus gebruikers die voor het eerst werd geïntroduceerd met de OnePlus 3. Een snelle laadbeurt van een half uur levert genoeg energie aan de OnePlus 5T voor een hele dag. Door niet alleen een grotere stroomsterkte te leveren, maar ook het energiebeheer van het toestel over te zetten naar de adapter, blijft de telefoon koel tijdens het opladen. Dash Charge kan hierdoor de OnePlus 5T continu blijven opladen, zelfs tijdens het spelen van grafisch intensieve spellen of tijdens het gebruik van de GPS.

Gestroomlijnde prestaties

De OnePlus 5T biedt een gestroomlijnde ervaring door de naadloze samenwerking van krachtige hardware en intelligente software. Met maximaal 8 GB LPDDR4X RAM kan de OnePlus 5T tegelijkertijd een groot aantal applicaties op de achtergrond laden waardoor er geschakeld kan worden tussen apps zonder ook maar een enkele merkbare seconde aan vertraging. De dual-lane opslag van de OnePlus 5T, gebaseerd op UFS 2.1, zorgt voor snellere lees-/schrijfsnelheden en snellere laadtijden van apps.

De OnePlus 5T gebruikt een van de meest krachtige en efficiënte platformen op de markt, de Qualcomm® Snapdragon™ 835. De Adreno 540 GPU verhoogt grafische prestaties en levert gebruikers betere prestaties dan ooit tevoren tijdens het spelen van veeleisende games.

Prijs en beschikbaarheid

De OnePlus 5T (Midnight Black-editie) is vanaf dinsdag 21 november beschikbaar in Europa en de Verenigde Staten met een opslagcapaciteit van 64 GB of 128 GB op de OnePlus.net website voor respectievelijk €499,- en €559,-.

Ook zal er op dinsdag 21 november vanaf 17:00 in Amsterdam een pop-up mogelijkheid zijn om de OnePlus 5T te kopen bij ETQ op Singel 459.

Voor meer informatie, raadpleeg de productpagina van de OnePlus 5T | Pop-up stores | Facebook

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Sandisk iXpand Base

Western Digital: Data, het mooiste cadeau onder de kerstboom

Nepnieuws verspreiden? Op het dark web kost dit slechts 7 dollar