in

Western Digital lanceert nieuwe My Passport Ultra Drive

Gemakkelijk een back-up van je digitale leven op een drive – Western Digital breidt vandaag zijn karakteristieke lijn van WD My Passport draagbare drives uit.

De nieuw ontworpen My Passport Ultra drive met metallic look beschikt over intuïtieve WD Discovery™-software waarmee eenvoudig back-ups gemaakt kunnen worden van foto’s, video’s en belangrijke documenten die gedeeld zijn met behulp van verschillende sociale netwerken, clouddiensten en apparaten. De My Passport Ultra drive is de ideale opslagoplossing voor iedereen die zijn digitale leven wil bewaren.

Consumenten hebben tegenwoordig meerdere social media-accounts en volgens onderzoek1 gebruiken ze gemiddeld drie publieke cloudservices per huishouden zoals Dropbox, Google Drive™ of Microsoft OneDrive, die allemaal hun digitale footprint vergroten. Met zo veel manieren om content te creëren, delen en opslaan, is er een groeiende behoefte aan oplossingen waarmee consumenten alle data kunnen bundelen. De My Passport Ultra drive met WD Discovery-software maakt het gemakkelijker dan ooit om back-ups te maken van content van social media zoals Facebook en Instagram*. Met een paar eenvoudige stappen kunnen gebruikers hun content, inclusief getagde foto’s en video’s van Facebook, op de drive plaatsen. WD Discovery-software is ook een uitstekende manier voor gebruikers om een ​​lokaal exemplaar te houden van bestanden die ze hebben opgeslagen op hun favoriete publieke cloudservices.

“Nu consumenten mobieler zijn geworden, wordt content verspreid over meerdere apparaten, cloudservices en social media,”

“Nu consumenten mobieler zijn geworden, wordt content verspreid over meerdere apparaten, cloudservices en social media,” zegt Glenn Hower, Senior Analyst, Parks Associates. “Het fundamentele probleem voor consumenten is dat ze zich niet kunnen herinneren welke content opgeslagen is op welk account. Device makers en service providers zijn erop gefocust om een ​​betere manier te bieden om de ervaring van de ‘verbonden consument’ te integreren en te verbeteren.”

Om ervoor te zorgen dat er snel en eenvoudig back-ups worden gemaakt van waardevolle digitale momenten en bestanden, bevat de My Passport Ultra drive ook gebruiksvriendelijke WD Backup™-software, waarmee gebruikers automatische back-ups rechtstreeks van een computer op de drive kunnen opslaan. Daarnaast beschikt de My Passport Ultra drive over 256-bits AES-hardware-encryptie met ingebouwde WD Security™ software om de privécontent te beschermen. Met een gepersonaliseerd wachtwoord kunnen gebruikers hardware-encryptie en databescherming activeren.

“Met zoveel geweldige platforms binnen handbereik om foto’s, video’s en belangrijke bestanden te maken en te delen, is het van cruciaal belang dat we consumenten in staat stellen al hun waardevolle content samen te brengen,” zegt Sven Rathjen, vice-president van marketing, Client Solutions, Western Digital . “We zijn gericht op het leveren van excellente opslagoplossingen die de kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid combineren die consumenten van WD verwachten. Nu hebben we onze draagbare opslagportefeuille vernieuwd met intuïtieve software, hoge capaciteit en een prachtig ontwerp dat perfect past bij de digitale levensstijl van vandaag.”

Het stijlvolle design van My Passport Ultra drive is een uitbreiding van het nieuwe industriële ontwerp van My Passport dat is gelanceerd in oktober 2016, ontstaan door de samenwerking partnerschap met het prijswinnende industrieel ontwerp- en brandingbureau Fuseproject en zijn hoofdontwerper Yves Behar. De My Passport Ultra is ontworpen met metalen en matte afwerkingen en verkrijgbaar in twee kleurencombinaties: zwartgrijs of witgoud. De schijf past eenvoudig in de palm van de hand, broekzak of tas, zodat alle favoriete content altijd en overal bewaard blijft.

Prijzen en beschikbaarheid
De My Passport Ultra drive wordt geleverd met een garantie van drie jaar en is nu verkrijgbaar bij wd.com en de retailers als Cool Blue en Bol.com voor de consumentenadviesprijs van €75,00 / 1TB, €90,00 / 2TB, €115,00 / 3TB en €125,00 / 4TB**.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Huawei introduceert de Huawei Y7 en Huawei Y6 2017

Prijswinnende alles-in-een model Melody Media nu in de zilver-goud versie