in

Western Digital breidt NAS-storageaanbod uit naar 10TB

Met geavanceerde WD RED en WD RED PRO harde schijven – Awardwinnende serie biedt optimale performance, hogere capaciteit en meer betrouwbaarheid voor Always-On NAS-systemen.

Met de introductie van 10TB-modellen kondigt Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) vandaag een uitbreiding aan van zijn awardwinnende WD Red® en WD Red Pro NAS harde schijven.

De modellen zijn geschikt voor zowel particulier gebruik van NAS-systemen als voor het mkb. Western Digital heeft tot nu toe meer dan 15 miljoen helium gebaseerde high capacity-drives opgeleverd voor diverse doeleinden, waaronder voor NAS-systemen, en blijft klanten ondersteunen met hogere capaciteit en sterke betrouwbaarheid. Met de WD Red serie van NAS harde schijven biedt Western Digital klanten flexibiliteit in capaciteit, waardoor ze aan de veranderende behoeften rondom NAS-opslag voldoen.

“In juli 2012 introduceerden wij de WD Red Line om tegemoet te komen aan de uitdagingen rondom performance, compatibiliteit en schaalbaarheid bij particuliere en mkb-NAS-klanten”, aldus Barber Brinkman, Sr. Sales Manager bij Western Digital. “Na vijf jaar en meer dan 16 miljoen harde schijven uit de WD Red-familie blijven we het platform verbeteren. Met het uitbrengen van het innovatieve HelioSeal platform en andere geavanceerde technologieën stellen we klanten in staat om groeiende cloudbehoeften te vervullen.”

WD Red 10TB NAS harde schijf
De in 2012 geïntroduceerde WD Red harde schijven, richten zich op de NAS-omgeving en de groeiende vraag naar betaalbare, betrouwbare en uitwisselbare opslag die de totale beheerkosten voor organisaties verminderen. De WD Red 10TB harde schijf beschikt over de HelioSeal® helium-technologie van Western Digital en biedt daarmee meer capaciteit en performances om te voldoen aan toenemende opslagbehoeften van always-on, single-to-8-bay NAS-systemen. Het helium gebaseerde ontwerp zorgt voor een capaciteitsverhoging van 25 procent ten opzichte van de WD Red 8TB NAS-storage drive. Door ondersteuning te bieden aan towersystemen tot 16 bays en rack gebaseerde systemen, kan de WD Red Pro 10TB harde schijf dezelfde hoge performance, betrouwbaarheid en capaciteit leveren voor NAS-systemen tot maximaal 16 bays.

Kenmerken en specificaties:

WD Red/WD Red Pro 10TB
• HelioSeal: brengt de vierde generatie van exclusieve HelioSeal-technologie van Western Digital in 10TB-capaciteit op de NAS-opslagmarkt.
• 3D Active Balance Plus, een verbeterde balancecontroltechnologie die de gehele drive performance en betrouwbaarheid verhoogt.
• Integratie met Western Digital’s My Cloud® Pro Series NAS en My Cloud Expert Series NAS-systemen, die speciaal zijn ontwikkeld voor de creatieve community om content naadloos te verplaatsen tussen apparaten op elke locatie. Of de gebruiker nu op afstand foto’s maakt of thuis aan het editen is.
• NASware® 3.0, een nieuwe versie van WD’s originele NASware-technologie, om betrouwbaarheid en systeemperformances te verbeteren. Daarmee vermindert de NASware® 3.0 de customer downtime en wordt het opnameproces vereenvoudigd.
• Geoptimaliseerde performance class-5400 RPM class voor particuliere of mkb-omgevingen, 7200 RPM class voor NAS-systemen met maximaal 16 bays.

De WD Red en WD Red Pro 10TB harde schijven zitten in de afrondende fase wat betreft compatibiliteitstests met een aantal toonaangevende NAS-systeemleveranciers. WD biedt een compatibiliteitslijst van WD Red-gekwalificeerde producten en fabrikanten.

Beschikbaarheid
De nieuwe WD Red en WD Red Pro 10TB harde schijven zijn binnenkort verkrijgbaar bij geselecteerde Nederlandse retailers en distributeurs. De harde schijven van WD Red 10TB NAS hebben een garantie van drie jaar en een adviesprijs van €439,- (model #: WD100EFAX). De WD Red Pro 10TB schijven hebben vijf jaar garantie en hebben een adviesprijs van €479.00 (model #: WD101KFBX). Meer informatie over WD Red harde schijven.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

mophie lanceert een juice pack beschermhoes met batterij voor de Samsung Galaxy S8 en S8+

PhotoFast Call-Recorder: 3-in-1 mobiele- en internetgesprek recorder voor iOS