in

Western Digital levert WD Purple Ultra Endurance microSD-kaart voor AI en 4K smart video

Door het toegenomen gebruik van AI in slimme videocamera’s en steeds hogere videoresoluties stijgt de vraag naar opslagcapaciteit op de camera.

Beveiligingscamera’s die momenteel gebruikt worden in slimme steden en bedrijfsomgevingen nemen vaak continu video op in 1080p, maar de verwachting is dat 4K-compatibele camera’s in 2023 een aandeel van meer dan 24 procent hebben. De toename tot 5,7x bits in 4K video versus 1080p-video stimuleert de vraag naar meer betrouwbare opslag op beveiligingscamera’s. De WD Purple SC QD101 microSD-kaart van Western Digital is ontworpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Klanten zijn op zoek naar hoge capaciteit, duurzame opslag op de camera voor verschillende gebruiksscenario’s in openbare veiligheid en AI-analyse

De WD Purple microSD-kaart biedt 24×7 opname met lage bitsnelheid onder alle weersomstandigheden of back-up opslag wanneer een op een NVR aangesloten camera de verbinding verliest.

De belangrijkste kenmerken:

  • Duurzaam ontwerp voor continu gebruik
  • Geoptimaliseerd voor 24/7 videobewakingscamera’s
  • Capaciteiten van 32 GB tot 512 GB
  • Weerbestendig, vochtbestendig en bestand tegen temperaturen van -25 tot 85 graden Celcius
  • Failover lokale opslag, continue opname, zelfs in het geval van een tijdelijke loskoppeling van de camera
  • Ondersteunt meten van resterende uithoudingsvermogen voor preventief onderhoud
  • Geavanceerde 96-laags 3D NAND-technologie

De WD Purple SC QD101 microSD-kaart is een aanvulling op de WD Purple HDD’s van Western Digital. Beide behoren tot de WD Purple-lijn, storage-oplossingen die specifiek ontworpen zijn voor leveranciers en installateurs van beveiligingssystemen.

“Klanten zijn op zoek naar hoge capaciteit, duurzame opslag op de camera voor verschillende gebruiksscenario’s in openbare veiligheid en AI-analyse”, zegt Stefaan Vervaet, senior director of Smart Video, Devices Group, bij Western Digital. “WD Purple producten leveren de geoptimaliseerde opslagtechnologie om deze gevarieerde visuele workloads aan te kunnen.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Laat je meeslepen door de Premium-ervaringen van vijf nieuwe Lenovo Yoga laptops

DigiTest: Logitech MX voor Mac review