in

Laat je meeslepen door de Premium-ervaringen van vijf nieuwe Lenovo Yoga laptops

L enovo introduceert ook het nieuw ingebouwde, zelfdiagnosticerende Lenovo Vantage Smart Performance Services.

Lenovo™ onthult vandaag vijf nieuwe Yoga™ consumentenlaptops die stijl, kracht en draagbaarheid combineren. Lenovo Yoga is ontworpen om topervaringen en verfijnd vakmanschap te leveren door middel van gedurfde innovatie. Het is Lenovo’s topmerk op het gebied van PC’s voor de consument dat vooroploopt bij het maken van slimmere technologie voor de meest veeleisende consumenten. Dus of je nu video’s wilt afspelen, wilt genieten van de beste muziek in de zomer of een volledig uitgeruste multimedia-ervaring nodig hebt terwijl je content creëert, je kunt het allemaal met krachtige Windows 10-prestaties en een reeks slimme functies, waaronder Alexa®, geoptimaliseerde batterijduur, snel opladen en supersnelle Wi-Fi 6.

Voortbouwend op succesvolle dunne en lichte laptops om een beter onderling verbonden wereld te creëren, is er aandacht nodig voor ontwerpdetails en heeft de consument de mogelijkheid om uit de nieuwste processors te kiezen. De ultraslanke Lenovo Yoga Slim 7i (13 inch), de nieuwe Lenovo Yoga Slim 7i Pro (14 inch) en de nieuwe draagbare 2-in-1 Lenovo Yoga 7i laptop zijn voorzien van de volgende generatie Intel® Core™-processors (binnenkort verkrijgbaar) en zijn ontworpen voor mensen die hoge prestaties, meeslepende beelden, geweldige connectiviteit en een lange levensduur van de batterij willen, zodat ze niet vastzitten aan een stopcontact. De 14-inch slanke Lenovo Yoga Slim 7 Pro zit ook boordevol prestaties, net als onze eerste generatie Lenovo Yoga 6 (13,3-inch) converteerbare laptop. Beide bieden AMD Ryzen™ 4000 Series Mobile Processor-opties voor een verbazingwekkende respons op creatieve en productieve taken, zelfs onderweg.
Alternate text

Slimmer werken: AI-aangedreven Intelligent Cooling, Lenovo Vantage Smart Performance en Lenovo Premium Care.

We introduceren de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), batterijoptimalisatie en intelligente thermiek, als eerste op de Yoga Slim 7i Pro met de volgende generatie Intel-processor. Met deze verbeterde power management oplossing die volledig AI-gevoed is, hoef je geen vinger uit te steken om topprestaties uit je nieuwe Yoga Slim 7i Pro te halen.

De andere vier nieuwe yogalaptops hebben een Intelligent Cooling Mode als standaard AI-verbeterde optimalisatie-instelling om de levensduur van de batterij te verlengen en de prestaties te verbeteren; alle modellen die worden aangedreven door next-gen Intel Core processors zijn ontworpen om de levensduur van de batterij van de laptop te verlengen met een gerapporteerd gemiddelde van maximaal 20 procent.
Een ander nieuw ingebouwd voordeel voor Lenovo-pc-gebruikers is beschikbaar via Lenovo Vantage. De nieuwe Lenovo Vantage Smart Performance Services is een nieuwe zelf-diagnosticerende dienst die proactief werkt aan het behoud van een gezond apparaat.

Ontspan. Je hebt de leiding over Lenovo Smart Assist en Alexa.

Overal in onze premium Yoga laptop portfolio zijn slimmere functies om u te helpen meer te bereiken met Alexa.

Het gemak en de extra veiligheid die Lenovo Smart Assist daarnaast biedt, zal u ook als muziek in de oren klinken. Schakel uw PC sneller in door simpelweg de deksel op te tillen, en functies zoals de infrarood (IR) camera en Windows Hello, aangeboden op de Yoga Slim 7i, Yoga Slim 7i Pro, en Yoga Slim 7 Pro, zorgen voor gemoedsrust met een veiligere handsfree gezichtsherkenning. Geavanceerde weergavefuncties zoals Privacy Alerts worden aangeboden via attentiegevoelige AI-software van Glance by Mirametrix® om uw scherm te helpen beschermen tegen schouder-surfende buren. En voor nog meer veiligheid is uw scherm zo gebouwd dat het automatisch vervaagt als u wegkijkt.

Prijzen en beschikbaarheid

  • De 13-inch Lenovo Yoga Slim 7i ultraslim laptop heeft een startprijs van €999 (inclusief BTW) en wordt verwacht vanaf november 2020. De 14-inch Lenovo Yoga Slim 7i Pro met de nieuwste NVIDIA GeForce MX GPU’s heeft een startprijs van €899 (inclusief BTW) en wordt verwacht vanaf november 2020. Beide zullen de volgende generatie Intel Core processors aanbieden (binnenkort verwacht).
  • De 14-inch Lenovo Yoga Slim 7 Pro laptop met maximaal AMD Ryzen 9 4900H Mobile Processor heeft een startprijs van €799 (inclusief BTW) en wordt verwacht vanaf augustus 2020.
  • De 14-inch Lenovo Yoga 7i converteerbare laptop met tot next-gen Intel Core processors (binnenkort verwacht) heeft een startprijs van €999 (inclusief BTW) en wordt verwacht vanaf november 2020. Het 15,6-inch model heeft een startprijs van €1099 (inclusief BTW) en wordt verwacht vanaf november 2020.
  • De 13,3-inch Lenovo Yoga 6 converteerbare laptop met maximaal AMD Ryzen 7 4700U Mobile Processors heeft een startprijs van €899 (inclusief BTW) en wordt verwacht vanaf oktober 2020.
  • Lenovo Vantage Smart Performance Services is momenteel beschikbaar in Noord-Amerika en begint bij 29,99 dollar voor een jaarabonnement. Een gefaseerde uitbreiding van het programma naar EMEA en de rest van de wereld zal naar verwachting doorgaan tot 2021.
  • De IdeaCentre Mini 5i compact desktop heeft een startprijs van €499,99 (inclusief BTW) en wordt verwacht vanaf september 2020.
  • De Yoga Active Noise Cancellation (ANC) koptelefoon in de nieuwe Shadow Black tint heeft een startprijs van €149,99 (inclusief BTW) en wordt verwacht vanaf oktober 2020.
  • De Yoga Muis met Laser Presenter in nieuwe Shadow Black tint heeft een startprijs van €71,99 (inclusief BTW) en wordt verwacht vanaf oktober 2020.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Nederlandse IT-leiders zetten in op cloudoptimalisatie om begrotingsproblemen in tijdperk na COVID-19 te verminderen

Western Digital levert WD Purple Ultra Endurance microSD-kaart voor AI en 4K smart video