in

Sharp introduceert 65 inch Big Pad met draadloze optie

Meerdere gebruikers delen content op één display dankzij draadloze module – Sharp heeft onlangs de 65 inch Big Pad op de markt gebracht, de PN-65SC1.

Het is Sharps grootste formaat interactieve display tot nu toe, dat is voorzien van een Mini Open Pluggable Specification (OPS) uitbreidingsslot. Hierin kan een PC- of draadloze verbindingsmodule worden gestoken, waarmee gebruikers hun apparaten draadloos aan de Big Pad kunnen koppelen, om zo de samenwerking in klaslokalen en vergaderingen te optimaliseren.

Gebruikers kunnen het display eenvoudig upgraden door de Mini-OPS-module, die ontwikkeld is door Intel, aan de achterkant van het display in het uitbreidingsslot te schuiven. Vervolgens kunnen vier gebruikers tegelijkertijd content delen vanaf hun computers, smartphones of tablets, zonder dat daar kabels voor nodig zijn.

Met de toevoeging van het Mini-OPS-uitbreidingsslot kunnen we deze gebruikerservaring nog verder optimaliseren

Sharps interactieve displays zijn gebruiksvriendelijk en binnen enkele seconden na opstarten gebruiksklaar. Dankzij de geavanceerde schermtechnologie voelt schrijven op het display heel natuurlijk aan, vergelijkbaar met het schrijven met pen op papier. Daarnaast is de PN-65SC1 voorzien van de multitouch-technologie met tien contactpunten, waardoor het touchscreen snel en betrouwbaar reageert, ook als meerdere gebruikers op hetzelfde moment op het display werken. Dankzij de handschriftherkenning worden aantekeningen op het display omgezet in standaard tekst, waardoor aantekeningen tijdens de les of een brainstorm eenvoudig met elkaar kunnen worden gedeeld.

De PN-65SC1 is ook beschikbaar met Sharps privacy buttons. Met de buttons, die in de rand van het scherm zijn geplaatst, kan het beeld op het Big Pad-scherm in één snelle handeling stil (Freeze) of op zwart (Blackout) worden gezet. Een docent kan zo bijvoorbeeld tijdens de les vanaf een aangesloten apparaat wijzigingen doorvoeren in het lesmateriaal, zonder dat ze al zichtbaar zijn voor de studenten en de docent de les moet onderbreken.

Ronald Huijbregts, Manager Sales & Marketing Visual Solutions bij Sharp, vertelt: “De displays uit de Big-Pad lijn staan bekend om hun snel reagerende, nauwkeurige touchscreens en de prettige gebruikerservaring. Met de toevoeging van het Mini-OPS-uitbreidingsslot kunnen we deze gebruikerservaring nog verder optimaliseren, en bieden we de gebruiker daarnaast de flexibiliteit om de display-functies aan te passen aan de ontwikkelingen in het onderwijs of de kantooromgeving.”

Sharp speelt met het nieuwe 65 inch formaat in op de vraag van scholen en bedrijfsopleidingen naar grotere displays waarmee ze aanwezigen optimaal bij bijvoorbeeld lessen, trainingen en vergaderingen kunnen betrekken.

De PN-65SC1 is vanaf nu verkrijgbaar.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

5 dingen die je nog niet wist over Amazon Prime Video

Logitech komt met de Logitech BRIO 4K STREAM EDITION camera