in

DigiGames: LEGO The Incredibles, Jurassic World Evolution & The Crew 2

Deze maand spelen we met Lego, Dino’s & auto’s… All a boy needs! Bekijk hier de trailers of lees de reviews.

LEGO The Incredibles

In deze nieuwe videogame beleven spelers de spannende avonturen van hun favoriete Incredibles-personages in onvergetelijke scènes vol actie uit de Disney•Pixar-films The Incredibles en The Incredibles 2, die nu in de bioscopen te zien is. Ontdek de buitengewone vaardigheden van de familie Parr en combineer deze in teamverband om unieke su perkrachten te creëren en de iconische helden te helpen de misdaad te bestrijden in een bruisende LEGO®-wereld, vol spanning en plezier.

Review: IGN
Platforms: PS4, Xbox One,  PC & Nintendo Switch


Jurassic World Evolution

Bouw je eigen Jurassic World. Plaats jezelf in het hart van de Jurassic-franchise en bouw je eigen Jurassic World. Neem de leiding over de operaties op de legendarische eilanden van de Muertes-archipel en breng het wonder, de majesteit en het gevaar van dinosaurussen tot leven. Bouw voor wetenschap, entertainment of veiligheidsbelangen in een onzekere wereld waar het leven altijd een weg vindt. Creer dinosaurussen die intelligent denken, voelen en reageren op de wereld om hen heen. Speel met het leven zelf om je dinosaurussen een uniek gedrag, karaktereigenschappen en uiterlijk te geven, en haal er financieel voordeel uit om je wereldwijde zoektocht naar verloren dinosaurus DNA te bekostigen. Beheer het grote geheel met uitgebreide managementtools of ga hands-on om uitdagingen op de grond of in de lucht aan te gaan. Breid je eilanden uit en kies je eigen weg in een gloednieuw verhaal met iconische personages uit de hele franchise en tientallen jaren Jurassic-kennis binnen handbereik.

Review: PU
Platforms: PS4, Xbox One,  PC


The Crew 2

The Crew 2, de actievolle motorsportgame die spannende race-elementen ter land, ter zee en in de lucht verenigt, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. The Crew 2 ondersteunt 4K en biedt grafische verbeteringen op zowel PlayStation 4 Pro als Xbox One X.

In The Crew 2 strijden spelers in de volledig herontworpen Verenigde Staten om de grootste autosportkampioen te worden. Hier domineren ze de motorsport door een breed scala aan exotische en offroad auto’s, motoren, boten en vliegtuigen te verzamelen. Voertuigen en uitdagingen vinden spelers bij de vier motorsportfamilies: Street Racing, Off-Road, Pro-Racing en Freestyle. Spelers spelen samen met maximaal drie vrienden op hetzelfde platform in coöp.

Review: IGN
Platforms: PS4, Xbox One,  PC


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

AirPlay 2 voor je Sonos-speakers

NETGEAR lanceert eerste unmanaged switch met flexibele opties voor Power over Ethernet