in ,

AirPlay 2 voor je Sonos-speakers

AirPlay 2 is vanaf nu beschikbaar voor Sonos. Dat betekent dat het geluid van je iOS-apparaten direct te streamen is naar je Sonos-speakers. Van muziek, podcasts en radio tot video’s en audioboeken.

Eerder deelden we al wat er allemaal mogelijk is met AirPlay 2 op Sonos. Het is nu aan jou om de software-update te installeren en Airplay 2 direct te gebruiken. In deze blogpost lees je meer over de mogelijkheden van AirPlay 2 die je meteen kan proberen.

Stream het geluid van al je favoriete audio-apps naar Sonos, overal in huis

Met AirPlay 2 speel je de muziek en podcasts die op je iOS-apparaten staan direct af op je Sonos-speakers, waaronder de nieuwe Sonos Beam, de Sonos One, de Playbase en de tweede generatie Play:5-speakers. Daarnaast stream je AirPlay-content via één ondersteunde speaker naar andere Sonos-speakers in jouw huis die met het systeem zijn verbonden.

“Hé Siri, …”

Mocht je AirPlay 2 op Sonos gaan gebruiken, zal je ook Siri kunnen aanspreken. Vanaf nu vraag je Siri om je favoriete nummer, album of playlist op Apple Music via een van je iOS-apparaten af te spelen op je Sonos-speaker(s).

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Sound United brengt Definitive Technology naar Europa

DigiGames: LEGO The Incredibles, Jurassic World Evolution & The Crew 2