in

Sonos lanceert nieuwe soundbar Sonos Ray, Roam Colors, Sonos Voice Control & samenwerking met Lorde

Sonos lanceert vandaag twee producten, een gloednieuwe service en een nieuwe samenwerking. Naast de compacte soundbar Ray, is de Sonos Roam vanaf vandaag beschikbaar in drie nieuwe kleuren.

Bovendien lanceert het bedrijf haar eigen spraakassistent, Sonos Voice Control. Met de nieuwe speaker, soundbar en service van Sonos zullen je ervaring van Lorde en haar nieuwe Sonos Radio-station SOLARSYSTYM perfect tot hun recht komen.

Upgrade je sound system met Sonos Ray en nieuwe kleuren voor Roam

Sonos breidt het home cinema- en draagbare assortiment uit zodat luisteraars meer mogelijkheden hebben om moeiteloos te genieten van hun favoriete content. Sonos Ray is een compacte standalone soundbar met een indrukwekkend geluid voor zijn formaat, en verder zijn drie stijlvolle kleuren voor de bluetooth smart speaker Sonos Roam vanaf vandaag beschikbaar.

Nieuw: moeiteloos luisteren met Sonos Voice Control

Sonos Voice Control, waarbij privacy centraal staat, is de eenvoudigste manier om je muziek te bedienen omdat het je de controle over je Sonos-systeem geeft met alleen je stem. Sonos Voice Control werkt op elke Sonos-speaker met spraakherkenning en verwerkt opdrachten volledig op het apparaat. Er worden geen audio-opnames of transcripten naar de cloud gestuurd, en ze worden niet opgeslagen, beluisterd of gelezen.

Samenwerking met Lorde

Sonos heeft vandaag een nieuwe samenwerking geïntroduceerd met de bekroonde artiest Lorde en nodigt luisteraars uit om de magische wereld die haar beweegt, vormt en inspireert zowel thuis als buiten te verkennen.

Fans kunnen afstemmen op haar Sonos Radio-station SOLARSYSTYM om te luisteren naar de nummers en verhalen die haar gevormd hebben, of ze kunnen op avontuur gaan met haar op een sterrenhemel geïnspireerde draagtas voor Roam.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Hybrid work vraagt om nieuw ontworpen devices

KEF viert 60 jarig bestaan met de lancering van de LS60 Wireless vloerstaande luidsprekers