in

De zegetocht van AGON duurt voort

AOC lanceerde zijn premium gaming-serie ‘AGON’ in 2016. Sindsdien hebben deze schermen in heel Europa prijzen gewonnen voor hun prestaties en bewezen ze bestsellers te zijn. Met opties van 24 tot 35 inch, gebogen schermen en hoge verversingssnelheden hebben de AGON-monitoren het hart van menig gamer veroverd.

AOC kondigt ook nieuwe leden aan van de AGON-familie: de AGON³-serie. Monitoren in deze serie hebben zeer snelle reactietijden van een halve milliseconde en zijn uitgerust met nieuwe technologieën, zoals High Dynamic Range (HDR). HDR biedt uitstekende helderheid en levert kleuren met een mooi contrast. De snelle reactietijden laat gamers hun momentum houden in games waarbij fracties van seconden belangrijk zijn.

De eerste schermen uit de AGON³-serie zijn de AG273QCX en de AG273QCG. Beide schermen zijn uitgerust met een gebogen scherm (TN-paneel) van 27 inch en een verversingssnelheid van 144 Hz. Verder bevat de AG273QCX een QHD-resolutie (1440p) en FreeSync2 met HDR. De AG273QCG heeft een verversingssnelheid van 165 Hz en G-SYNC-ondersteuning in plaats van FreeSync2 en HDR.

AOC kwam sinds de lancering van de AGON-serie met 11 modellen. Daarnaast stonden de monitoren al op 80 belangrijke e-sports-evenementen, zoals DreamHack, de Intel Extreme Masters, Dotapit en Insomnia. Verder worden ze gebruikt door professionals en fans in allerlei e-sports-disciplines.

Productpagina: http://eu.aoc.com/en/gaming

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Wiko View wint Tech Award in categorie ‘Budget smartphone’

Mobiele professionals raken steeds meer verslaafd aan Wi-Fi