in

BenQ introduceert haar eerste gaming beamer met 4LED lichtbron

De BenQ X1300i: een LED beamer met Full HD resolutie, lage input lag, speciale gaming modi, Android TV en exclusieve geluidskwaliteit dankzij de treVolo stereoluidsprekers -BenQ breidt haar productportfolio uit met de X1300i, de eerste gaming beamer met een duurzame en briljant gekleurde 4LED lichtbron die ook het beste entertainment biedt bij het streamen van films, series of sportevenementen.

Naast de Google-gecertificeerde Android TV™ en de lage input lag van slechts 8,3 ms bij 120 Hz, scoort de nieuwkomer met een kleurdekking van 98% van de Rec. 709 standaard en BenQ CinematicColor. De BenQ X1300i LED projector is in een handomdraai klaar voor gebruik, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van kleurkwaliteit en is een ideale partner voor uitgebreide gamesessies en binge-watching. De BenQ X1300i zal vanaf februari 2021 in de winkels verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van € 1.299 inclusief BTW.

BenQ X1300i – de gaming beamer met 4LED lichtbron voor gamesessies in groot formaat

Gaming Beamer – Trend gaat naar het grote formaat

Om diep in de gamewereld te kunnen duiken, is de grootte van het beeld belangrijk – hoe groter hoe beter. Klassieke televisies bereiken in dit opzicht snel hun grenzen. Gebruikers beleven een echt game-avontuur met beelden van 100 inch diagonaal naar boven. Moderne gamingprojectoren, zoals de X1300i, openen de deuren naar een realistische en meeslepende game-ervaring met hun grootformaat projecties. Naast de 8,3 ms input lag en hoge verversingssnelheid van 120 Hz ondersteunt de X1300i ook diverse spelmodi, zoals de FPS-modus voor first-person shooters, de RPG-modus voor role-playing games en de Sports Game-modus voor een realistische weergave van sportgames.

4LED-innovatie zorgt voor indrukwekkende helderheid

Traditionele LED-projectoren gebruiken 3 LED’s voor elke primaire kleur: rood, groen, blauw (RGB). BenQ gebruikt 4LED technologie, die een extra blauwe LED (RGBB) heeft. Toevoeging van deze vierde LED-lamp verhoogt de totale helderheid met maximaal 12%. Met zijn lichtsterkte van 3.000 ANSI lumen en zijn uitgebalanceerde helderheid biedt de X1300i het beste entertainment, zelfs in heldere omgevingen, zoals daglicht. Dankzij de Dynamic Black-functie heeft hij een contrastverhouding van 500.000:1, wat in donkere scènes een beslissend voordeel kan opleveren. De 4LED lichtbron met automatische kleurkalibratie staat garant voor jarenlang speelplezier.

BenQ GameMaestro™- audio en grafische aanpassingen eenvoudig gemaakt.

Dankzij BenQ GameMaestro™ is de nieuwe BenQ X1300i Full HD projector het meest geschikt voor role-playing games, first-person shooters en sportgames. BenQ GameMaestro bevat een lage input lag van slechts 8,3ms en een snelstartmenu met geoptimaliseerde audio- en grafische instellingen voor verschillende game genres.

BenQ treVolo stereoluidsprekers met Bongiovi DPS technologie

BenQ’s geïntegreerde treVolo stereo speakers (2x 5 watt) leveren een rijk geluid en zorgen voor een meeslepende game-ervaring. De Bongiovi DPS (Digital Power Station) technologie helpt de geluidskwaliteit te verbeteren. Dit maakt gebruik van een gepatenteerd algoritme met 120 kalibratiepunten om het audiosignaal in real time te optimaliseren, waardoor een betere stereo-velddekking met diepte, helderheid, definitie en aanwezigheid mogelijk wordt. Rollenspellen (RPG’s) profiteren van een ongelooflijk stereoveldbeeld, levendig realisme en een surroundsound-effect dat voetstappen en geweerschoten in first-person shooters nauwkeurig lokaliseert. Flexibiliteit is niet het enige wat de X1300i laat zien met zijn 1,2x zoom en 2D keystone-correctie, want zijn geavanceerde AV-connectiviteit maakt hem geschikt voor een verscheidenheid aan inzetscenario’s.

Google gecertificeerde Android TV Projector

Als een door Google gecertificeerde Android TV-projector zendt de X1300i live entertainment uit met directe toegang tot Google Play en Amazon Prime Video voor onbeperkte games, films, shows, animaties en sport. Toegang tot de uitgebreide mediabibliotheek, of zelfs een snelle wisseling tussen verschillende gegevensbronnen, is gemakkelijk beschikbaar via de afstandsbediening zonder dat u van apparaat hoeft te wisselen. Twee HDMI 2.0-poorten zijn beschikbaar voor het aansluiten van externe spelers (bijv. spelconsoles). Zijn 4K-compatibiliteit, native Full HD 1080p-resolutie, 3D-voorbereiding (3D-brillen zijn optioneel verkrijgbaar in de winkel) en voor projectoren geoptimaliseerde HDR met HDR10 / HLG-ondersteuning maken hem tot een duurzame allrounder.

Meer informatie over de nieuwe BenQ X1300i-gamingprojector in een stijlvolle, compacte en tijdloze zwart-witte behuizing is beschikbaar.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Nieuwe Mi 11-smartphone biedt professionele prestaties en een camera met studio-kwaliteit

Bullitt Group gaat samenwerking met Motorola aan