in

Bullitt Group gaat samenwerking met Motorola aan

Bullitt Group heeft een exclusieve, wereldwijde langetermijn-partnership met Motorola afgesloten. De merken zullen samenwerken aan de ontwikkeling en verkoop van rugged mobiele telefoons voor het iconische merk Motorola.

“Met deze unieke strategische alliantie kan Bullitt zijn ervaring met rugged technologie toepassen op het productportfolio van Motorola,” zegt Dave Floyd, medeoprichter van Bullitt Group. “Motorola is de uitvinder van de mobiele telefoon en blijft een van de meest iconische merken ter wereld. Dat zij ons toevertrouwen om hun apparaten rugged te maken, bewijst dat we Bullitt in de afgelopen elf jaar hebben uitgebouwd tot een uitzonderlijke onderneming.”

Met deze unieke strategische alliantie kan Bullitt zijn ervaring met rugged technologie toepassen op het productportfolio van Motorola

“Bullitt heeft zichzelf bewezen als leider in rugged apparaten,” zegt Dave Carroll, Executive Director Strategic Brand Partnerships bij Motorola. “Hun telefoons spreken een brede doelgroep aan; van outdoor avonturiers tot consumenten die een duurzamere smartphone willen. We kijken ernaar uit om samen met Bullitt onze producten rugged te maken en zo Motorola beschikbaar te stellen aan een nieuw, groeiend segment mobiele telefoongebruikers.”

Motorola en Bullitt Group hebben innovatie in het DNA en combineren hun expertise om een nieuw segment consumenten te bereiken. Smartphones worden overal gebruikt en de vraag groeit naar apparaten die beter bestand zijn tegen de uitdagingen van alledag. Het nieuwe portfolio van rugged telefoons wordt een aanvulling op Motorola’s groeiende aanbod van innovatieve producten.

Verdere details over de lancering van de producten worden later dit kwartaal bekendgemaakt.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

BenQ introduceert haar eerste gaming beamer met 4LED lichtbron

Deze vier betaaltrends worden in 2021 de norm