in

BenQ projector CinePrime W2700: 4K DLP-beamer met HDR PRO en DCI-P3-kleurenruimte

Bijzonder scherpe beelden en uitstekende kleurweergave voor een premium thuisbioscoopervaring – BenQ introduceert de thuisbioscoopprojector BenQ CinePrime W2700. De nieuwe DLP-beamer, die thuisbioscoopfans ook zullen waarderen vanwege zijn installatieflexibiliteit, kenmerkt zich door uitstekende beeldkwaliteit en eersteklas kleurenprestaties.

Als ‘s werelds eerste DLP-thuisbioscoopprojector met 4K-resolutie en DCI-P3-kleurruimtedekking, garandeert de BenQ CinePrime W2700 langdurig genieten van CinematicColor met geoptimaliseerde HDR PRO™-ondersteuning en fabrieksmatige kleurkalibratie. De BenQ CinePrime W2700 is vanaf half februari in de vakhandel verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.890 euro incl. btw.

UHD 4K-resolutie met DCI-P3-kleurruimte voor spectaculaire beelden

De BenQ W2700 levert daadwerkelijke 4K-prestaties met een resolutie van 3840 x 2160 en 8,3 miljoen pixels per frame. Toepassing van een voor 4K geoptimaliseerd optisch systeem, met zes gestructureerde groepen van elk 10 volledig glazen lenselementen, zorgt voor de fantastische lichtoverdracht en onovertroffen beeldkwaliteit die maken dat de W2700 absolute helderheid en scherpte op het hele projectie-oppervlak levert.

De BenQ W2700 onderscheidt zich van de concurrentie door daadwerkelijke 4K-resolutie te combineren met de DCI-P3-kleurenstandaard met hoge resolutie van de digitale bioscoopindustrie. Hij zorgt zo voor de ideale voorwaarden voor weergave van de nieuwste 4K Blu-ray films in natuurlijke en authentieke kleuren, precies zoals deze door de filmmakers zijn bedoeld. Dankzij de exclusieve BenQ-CinematicColor-technologie dekt de W2700 95% van de uiterst brede DCI-P3-kleurruimte en 100% van de Rec. 709-kleurruimte. Individuele kleurkalibratierapporten bevestigen de Delta E ≤ 3-kleurnauwkeurigheid af fabriek.

De BenQ W2700 maakt gebruik van exclusieve HDR PRO-technologie, die speciaal voor projectie is geoptimaliseerd, voor 4K-prestaties in natuurgetrouwe beeldkwaliteit. HDR-PRO ondersteunt zowel HDR10- als HLG-formaat. Automatische kleur- en kleurtoon-mappingtechniek stelt de projector in staat levendige, natuurlijke en realistische videokwaliteit te leveren met superieure helderheids- en contrastwaarden in indrukwekkende 4K-kwaliteit.

Installatieflexibiliteit en professionele instelmogelijkheden

Bioscoopliefhebbers en thuisbioscoopprofessionals, op zoek naar een geavanceerde en individuele bioscoopervaring, kunnen door de voor de W2700 unieke CinemaMaster Video+- en CinemaMaster Audio+ 2-technologie genieten van een professionele digitale bioscoopervaring. Bewegingsadaptieve 4K-pixeloptimalisatie, uitstekende kleurverbetering, natuurlijke huidtintweergave en een geïntegreerd en krachtig audiosysteem maken hem geschikt voor AV-screening en in de woonkamer.

Het moderne, weinig wegende en compacte design van de BenQ W2700 onderscheidt zich door de veelzijdige mogelijkheden voor op maat gemaakt AV-personalisatie, een kort objectief, de 1,3-voudige zoom en verticale Lens-Shift voor onbegrensd amusement.

De onderhoudsvrije W2700 is uitgerust met duurzame Digital Light Processing-technologie, die door Merit Oscar® met de Oscar-Award werd onderscheiden en die wereldwijd in 90% van de digitale bioscopen wordt gebruikt, en levert duurzame beeldkwaliteit met exacte kleuren en haarscherpe helderheid.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

“De AVG is schadelijk en beperkend”

Samsung introduceert met 970 EVO Plus razendsnelle en energiezuinige NVMe-SSD voor consumenten