in

EISA Award, “Best Buy Projector 2018-2019” toegekend

Gerenommeerde onderscheiding voor de BenQ 4K HDR thuisbioscoopprojector – BenQ is verheugd over de onderscheiding van de BenQ W1700 4K HDR thuisbioscoopprojector als “Best Buy Projector 2018-2019” van de European Imaging and Sound Association (EISA).

De zeer begeerde EISA-onderscheiding wordt op 31 augustus 2018 tijdens een officiële ceremonie op de eerste dag van de beurs IFA in Berlijn uitgereikt.

EISA is een commissie die bestaat uit vertegenwoordigers van meer dan 50 special-interest tijdschriften uit 25 landen. Daartoe behoren tijdschriften voor fotografie, mobiele apparaten, hifi, thuisbioscoop-audio, thuisbioscoop-display en -video en in-car-elektronica. Ieder jaar onderscheidt de EISA nieuwe producten, die de meest innovatieve technologie, de meest aantrekkelijke kenmerken en de beste uiting van design, ergonomie, en de beste prijs-kwaliteitverhouding in zich verenigen.

“EISA Award, “Best Buy Projector 2018-2019” toegekend aan de BenQ W1700”

De BenQ W1700 thuisbioscoopprojector zorgt met 8,3 miljoen pixels voor echte 4K UHD-prestaties. Daarvoor wordt de revolutionaire 0,47 inch single-DMD DLP®-technologie gebruikt voor ultieme precisie en kleurechtheid zonder vertekening. De 4K-videokwaliteit van de W1700 wordt ondersteund door HDR, dat meer helderheid en een groter contrast biedt dankzij de automatische beeldverbetering. Daarmee projecteert de W1700 levensechte details op het witte doek van de thuisbioscoop. Voor het weergeven van de oorspronkelijke kleuren, zoals deze ook in de bioscoop te zien zijn, maakt de W1700 gebruik van CinematicColor™ en van het RGB-kleurenwiel van BenQ. Zo wordt aan de strengste kleurstandaard van de filmindustrie voldaan.

De EISA jury zegt: “De W1700 van BenQ brengt UHD-HDR-kwaliteit naar de thuisbioscoop. En dat voor een prijs waarvoor tot nu toe slechts Full HD verkrijgbaar was. Het optische systeem van BenQ maakt gebruikt van een DLP (Digital Micromirror Device), waarmee de pixels van een Full-HD array op vier posities per frame worden verschoven. Daardoor ontstaat een UHD-kijkervaring met messcherp, helder en briljant beeld. De kleuren zijn direct na het inschakelen indrukwekkend precies, en de 3D-weergave levert nog een boeiende extra dimensie aan de bioscoop-beleving. Door de compacte behuizing is de installatie van de W1700 net zo gemakkelijk als het gebruik van de menu’s met tools en instellingsmogelijkheden voor de beeldkwaliteit. Deze prijs-kwaliteitsverhouding is een onweerstaanbaar argument om met de W1700 over te stappen naar UHD-projectie.”

“Sinds de productintroductie eind vorig jaar heeft de W1700 de magie van de grote 4K-thuisbioscoop in echte bioscoopkwaliteit toegankelijk gemaakt voor een breder publiek. De projector biedt een audiovisuele meerwaarde en HDR – voor een ongelofelijke prijs”, zegt Steve Chu, directeur van BenQ Europe. “Wij zijn zeer verheugd dat de BenQ beamer W1700 deze erkenning van de EISA heeft ontvangen. Dit onderstreept de positie van een van de beste en meest gewaardeerde thuisbioscoopprojectoren op de markt.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Logitech introduceert verticale ergonomische muis

Nacon en Plantronics onthullen headset en controller voor Playstation 4 gamers