in

Logitech introduceert verticale ergonomische muis

Logitech MX Vertical vermindert druk op pols en spanning van onderarm zonder afbreuk te doen aan productiviteit – Logitech introduceert een nieuwe muis die helemaal is afgestemd op de natuurlijke houding en gebruik van je hand en arm.

De Logitech MX VERTICAL is de meest geavanceerde ergonomische muis van Logitech, die een op wetenschap gebaseerd ergonomisch ontwerp combineert met de prestaties van Logitech’s high-end MX-serie. De MX VERTICAL is ontworpen om de spanning van de onderarm en de druk op de pols te verminderen. De verticale hoek van 57 graden geeft een optimale ergonomische houding zonder afbreuk te doen aan de productiviteit.

“We weten dat veel computergebruikers ongemak of pijn in hun hand, onderarm of in hun polsen ervaren”

“We weten dat veel computergebruikers ongemak of pijn in hun hand, onderarm of in hun polsen ervaren”, zegt Delphine Donne-Crock, general manager creativiteit en productiviteit bij Logitech. “Om dit aan te pakken, hebben we onze meest geavanceerde ergonomische muis tot nu toe ontwikkeld, de MX VERTICAL, ontworpen met een innovatieve natuurlijke handshake-positie.”

De MX VERTICAL is wetenschappelijk getest en goedgekeurd door een ergonoom. Het ontwerp is gebaseerd op de natuurlijke positie waarin je iemand een hand geeft. Het ontwerp heeft een verticale hoek van 57 graden om de spieractiviteit met maximaal 10 procent te verminderen in vergelijking met een standaard muis, zonder dat prestaties verminderen. Het comfortabele model is ontworpen voor veel verschillende handvormen en -formaten, terwijl het textuuroppervlak en de duimsteun zorgen voor een stevige en natuurlijke grip.

De MX VERTICAL biedt een 4.000 dpi high-precision-sensor van hoge kwaliteit en is daarmee de beste in zijn klasse. Dit resulteert in maximaal 4 keer minder handbewegingen en minder vermoeidheid. Met de cursorsnelheidsschakelaar kun je de dpi-snelheid en nauwkeurigheid van de cursor meteen aanpassen met een druk op de knop. Met de MX VERTICAL hoef je nooit te vrezen dat je muis bijna leeg is, want de oplaadbare batterij gaat tot vier maanden mee als deze volledig is opgeladen, en een snelle oplaadbeurt van één minuut levert drie uur gebruik op. Als je ingeschakeld bent met zowel Logitech Easy-SwitchTM als Logitech FlowTM kun je met de MX VERTICAL naadloos schakelen tussen twee computers en content, afbeeldingen en documenten kopiëren en plakken.

MX VERTICAL heeft een modern ontwerp en vormt een aanvulling op de andere premiumproducten van Logitech, zoals Logitech CRAFT, Logitech Spotlight Presentation Remote or Logitech MX SOUND.

Prijzen en beschikbaarheid

De MX VERTICAL kost €109,- en zal naar verwachting in september verkrijgbaar zijn bij Bol.com, Coolblue, Media Markt, Alternate en Central Point. Pre-bestellingen zijn vanaf 20 augustus beschikbaar op Logitech.com. Ga voor meer informatie naar Logitech.com, ons blog of contact ons via Facebook, Instagram en Twitter.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Hoe fysieke winkels het kunnen winnen van online shoppen

EISA Award, “Best Buy Projector 2018-2019” toegekend