in

Sennheiser lanceert Century™ Mobile: voor flexibele connectiviteit en extra mobiliteit

Sennheiser brengt met de lancering van vier nieuwe Century™ Mobile-varianten nog meer flexibiliteit en mobiliteit voor gebruikers naar de premium Century™ serie professionele headsets.

De nieuwe varianten bieden een premium belervaring met extra mobiliteit voor de moderne werknemers van contactcentra en kantoormedewerkers, die behoefte aan flexibiliteit hebben om met verschillende apparaten verbinding te maken, zoals pc’s, smartphones of tablets. Waar u ook moet werken, met Century™ Mobile roept u de kracht van Unified Communications op met Sennheiser audiokwaliteit, premium design en duurzame materialen.

”Dankzij de geluidsprestatie, kwaliteit en het draagcomfort van onze nieuwe headsets, kan moeiteloos tussen locaties en apparaten worden verwisseld zonder dat de productiviteit of de snelheid en helderheid van communicatie in gevaar komen.”

Kwaliteit spreekt luider dan woorden: dit is de definitie van Sennheiser’s Century™ serie – de topserie bedrade headsets van de audiospecialist. Elke Century™ headset biedt een superieure geluidskwaliteit in een hoogwaardig duurzaam ontwerp met een plug-and-play-bediening, die van alle belangrijke oplossingen van Unified Communications is voorzien. De nieuwe Century™ Mobile brengt deze optimale werkomgeving nu overal waar uw teamleden moeten zijn – op kantoor, onderweg of thuis.

“Mobiliteit is het nieuwe normaal in de hedendaagse bedrijven en professionals moeten hun mobiele apparaten gebruiken om altijd en overal verbonden te zijn. De hedendaagse werkplek kan uit alleen een pc, smartphone of tablet bestaan en wij hebben onze nieuwe Century™ Mobile-varianten gemaakt om deze dynamische omgeving te optimaliseren”, licht Andreas Bach, president van Sennheiser Communications toe. ”Dankzij de geluidsprestatie, kwaliteit en het draagcomfort van onze nieuwe headsets, kan moeiteloos tussen locaties en apparaten worden verwisseld zonder dat de productiviteit of de snelheid en helderheid van communicatie in gevaar komen.”

State-of-the-artgeluid, duurzaamheid en draagcomfort

Century™ Mobile-headsets leveren met Sennheiser Voice Clarity en een ultra-geluidsonderdrukkende microfoon een ongelooflijk nauwkeurige heldere en natuurlijke communicatie-ervaring, die ongewenst achtergrondgeluid reduceert om de verstaanbaarheid van spraak te optimaliseren in de omgevingen van drukke contactcentra of kantoren. De headsets worden daarnaast geleverd met Sennheiser ActiveGard® technologie, een akoestische schokbescherming. Gesprekken kunnen eenvoudig worden beheerd via de intuïtieve in-line call control, waarmee u gesprekken kunt beantwoorden/beëindigen of in de mute-stand zetten wanneer via de USB verbonden. Wanneer u met een mobiel apparaat bent verbonden, kunt u met de in-line mini call control gesprekken beantwoorden en beëindigen.

De nieuwe Century™ Mobile-varianten zijn met hoogwaardige materialen gemaakt conform Sennheiser’s veeleisende normen om voor een zo hoog mogelijke betrouwbaarheid te zorgen en een uitstekende combinatie van superieur geluid, comfort en duurzaamheid te bieden. Behalve grote oorschelpen van kunstleer voor draagcomfort, kunnen Century™ headsets gelijke tred houden met zelfs de drukste kantooromgevingen en het meest intensieve gebruik, dankzij roestvrijstalen scharnieren, geborstelde aluminiumframes en stevige, met Vectran™ versterkte kabels. Bovendien zijn ze ook ontworpen voor comfortabel transport, met draaibare oorschelpen en een opbergzakje.

Vier nieuwe Mobile-varianten nu verkrijgbaar

Het nieuwe Century™ Mobile-assortiment bevat vier nieuwe premium headsets – de enkelzijdige SC 635 USB en SC 635 en de dubbelzijdige SC 665 USB en SC 665. Beide USB-varianten bieden een naadloze interoperabiliteit met alle belangrijke UC- en softphoneoplossingen, onder andere Skype for Business. De SC 635- en SC 665-varianten zijn een slimme keuze voor gebruikers die liever alleen via de 3,5mm jack verbinding met mobiele apparaten maken.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Sony breidt professionele geheugenkaartassortiment uit met CFast-reeks

Twee derde IT-professionals ziet regelgeving als grootste barrière voor werken in de cloud