in

Welke auto wil jij zien in de reclamecampagne?

Castrol EDGE, Midnight Club LA, Pioneer en FHM hebben wedstrijd Cars on Edge afgerond. Je kunt vanaf vandaag tot 30 december stemmen op klassiekers of zwaar gepimpte bolides. De fotos van de winnende wagen zullen gebruikt worden in een reclamecampagne van de organiserende merken.

Castrol EDGE, Midnight Club LA, Pioneer en FHM hebben hun krachten gebundeld in een marketingcampagne die afgelopen zomer van start is gegaan. De samenwerking bestaat uit gezamenlijke aanwezigheid op evenementen, een website (www. carsonedge.com), joint sales promotions en een communicatiecampagne.

Als onderdeel van de Carsonedge campagne worden verschillende prijzen uitgereikt, waaronder 10 professionele fotoshoots. Een van de fotoshoots wordt gebruikt in een reclamecampagne van Castrol EDGE, Midnight Club LA, Pioneer en FHM. De afgelopen maanden zijn er al tientallen aanmeldingen binnengekomen voor een kans op de fotoshoot en daarmee de mogelijkheid om de ster te worden in een reclamecampagne. De auto’s waarmee deelnemers zich hebben aangemeld variëren van klassiekers tot zwaar gepimpte bolides. Wie de uiteindelijke 10 winnaars zijn wordt bepaald door bezoekers van de Carsonedge website die hun stem uitbrengen en een vakjury. Er kan tot 30 december 2008 worden gestemd.

Iedereen die online een stem uitbrengt -via info@carsonedge.com – maakt ook zelf kans op geweldige prijzen, zoals een NavGate-500 van Pioneer, goodies van Castrol en Midnight Club LA en een FHM jaarabonnement.

Carsonedge is een samenwerking tussen Castrol, Midnight Club LA, Pioneer en FHM. De merken zijn bij elkaar gebracht door RSPNS, die tevens verantwoordelijk is voor de coördinatie tussen deze partijen.

Hapjes en drankjes binnen mobiel handbereik

Filmprojector voor bioscoopbeleving op de bank