in ,

WINACTIE: Slimme Aircobediening V3+ van tado

Met de Slimme Aircobediening vervang je de standaard airco-afstandsbediening en bedien je koelsysteem eenvoudig altijd en overal met de tado° app, zelfs als je niet thuis bent. tado° is compatible met de meeste fabrikanten van vaste airco’s en je bespaart gemakkelijk meer energie. 

De temperaturen lopen deze week weer enorm op en de airco’s gaan massaal weer aan. De verwachting is dat we weer een hete zomer tegemoet gaan. Met de Slimme Aircobediening van tado° zorg je ervoor dat de kosten beperkt blijven en toch kan genieten van een koel huis en/ of thuiskantoor.

WINNEN! Like & deel de Slimme Aircobediening van tado

Wat moet je doen om kans te maken? Like tado op Facebook en deel dit bericht via je Social Media + mail je naw gegevens en waarom JIJ deze prijs moet winnen naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot vrijdag 1 juli 2022, met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ Deelname gesloten! Dank voor jullie mega leuke reacties en het delen van dit bericht uiteraard, we feliciteren de winnaar met haar gewonnen prijs. ~

 • Pas je koeling aan jouw routine aan
  Met het Slimme Schema kun je met tado° de gewenste dag- en nachttemperaturen in tijdblokken plannen op basis van je routine.
 • Koel minder als de zon niet schijnt
  tado° houdt rekening met de lokale weersvoorspellingen. Op bewolkte dagen zal je woning minder worden gekoeld dan op zonnige dagen, om energie te besparen.
 • Adem gezondere lucht in met tado°
  Met de Klimaatcomfort Skill adviseert tado° je hoe je de lucht in je huis gezond kunt houden. Het geeft je ook inzicht in de kwaliteit van de buitenlucht.
 • Koel nooit een leeg huis
  Met Geolocatie herinnert tado° je eraan je airco uit te schakelen wanneer de laatste persoon het huis verlaat en met koelen te starten voordat de eerste persoon thuiskomt.
 • Betaal niet om de buurt te koelen
  tado° detecteert open ramen en herinnert je eraan je airco lager te zetten om meer energie te besparen.

Jouw koeling, nu op je telefoon

Stuur jouw koeling van overal aan met de tado° app. Krijg direct toegang tot de temperatuur in jouw huis, de koelactiviteit en het Energiebesparingsrapport.

Jouw stem is je afstandsbediening

Stuur eenvoudig de koeling van je woning aan met spraak commando’s. tado° werkt met de meest home platformen inclusief Google Assistent, Amazon Alexa en Apple Homekit.

Installeer het moeiteloos

De tado° Slimme Aircobediening V3+ maakt verbinding met het internet via je eigen wifi en stuurt je airco via infraroodsignalen aan. Je hebt geen Internetbridge nodig. Plaats je Aircobediening aan de muur of op een tafel. Als alternatief kun je de extra verkrijgbare Houder gebruiken.

Money-Back Guarantee Badge

Bespaar energie of krijg je geld terug
Wij garanderen dat je met tado° meer energie bespaart. Als je niet tevreden bent of tado° heeft niet genoeg bespaard, kan je jouw geld terugvragen.

Zeker weten of de slimme aircobediening van tado° ook compatible is met jouw airco? Check het hier!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

WINACTIE: Anker Soundcore Liberty 3 Pro Earbuds

KPN beloont je oude telefoon met geld en een nieuw leven