in

WINACTIE: Trezo wireless keyboard en muisset van Trust

Omarm de stilte met ‘Trezo’, de stilste toetenbord- en muisset die Trust ooit heeft gemaakt – De dagen van luidruchtig getik en geklik zijn met de nieuwe Trezo toetsenbord- en muisset voorbij.

Met stille toetsen en klikknoppen biedt Trezo ‘bibliotheek stil’ werken in combinatie met een milieuvriendelijk, duurzaam en comfortabel ontwerp.

WINNEN! Treso wireless keyboard van Trust

Wat moet je doen om kans te maken? Like Trust op Facebook of Instagram en deel dit bericht via je Social Media + mail ons je naw gegevens en waarom JIJ deze prijs moet winnen naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot vrijdag 25 november 2022, met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ We feliciteren Jacqueline Roose & haar man met de gewonnen prijs ~

Nu werknemers hun weg terug naar kantoor vinden, is bedachtzaam werken belangrijker dan ooit. Niemand wil naast de persoon met een te luid toetsenbord zitten of afgeleid worden door zijn eigen getyp. De Trezo, door een externe organisatie onafhankelijk gecontroleerd (ISO 7779:2018), heeft toetsen zo stil als een fluistering voor de gebruiker en het geluid is vergelijkbaar met ritselende bladeren voor degenen om hen heen. Perfect voor werken vanuit huis of op kantoor.

 

Het zorgt ook voor duurzamer en productiever werken, met een 4* Clevergreen classificatie, 85% gerecycled plastic, milieuvriendelijkere en kleinere verpakkingen, en een lange batterijlevensduur tot 48 maanden voor het toetsenbord en 12 maanden voor de muis. De moderne, comfortabele en toegankelijke vormgeving biedt gebruikers ook een geïntegreerde polssteun en zachte toetsaanslagen.

Extra kenmerken zijn:

  • Makkelijk toegankelijke media- en kantoorknoppen voor meer productiviteit
  • Morsbestendige toetsen om het toetsenbord te beschermen tegen thee, koffie en andere onverwacht gemorste zaken
  • Handige aan/uit-schakelaar om de batterij te sparen
  • Volledig draadloos werken met 10 meter draadloos bereik om op afstand te werken
  • Instelbare cursorsnelheid tot 1800 DPI voor precieze en nauwkeurige muisbewegingen
  • Ambidextrisch muisontwerp voor zowel links- als rechtshandige gebruikers
  • Binnen het huidige assortiment plaatst de Trezo zich boven Trust’s huidige toetsenbord- en muizenset Ody, is duurzaam en wordt verkocht voor het betaalbare adviesprijs van €39.99.

Met dit alles en nog veel meer markeert Trezo een nieuwe standaard voor rustige en productieve vooruitgang op elke werkplek.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Breedbandwinkel.nl opent 90 Servicepunten in het land

‘Hoog tijd dat Black Friday wordt afgeschaft vanwege het klimaat’