in

Xiaomi onthult zijn Mi Electric Scooter Pro 2

Special Edition met exclusief AMG-geïnspireerd design – Xiaomi kondigt vandaag de lancering aan van zijn Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition.

Deze gloednieuwe editie scooters combineert designelementen van toonaangevende merken in de auto-industrie met Xiaomi’s geavanceerde scootertechniek, waarbij betrouwbaarheid, stijl en gemak voorop staan.

De nieuwe scooter biedt mensen in de stad niet alleen een handige en hippe manier om zich door de stad te bewegen, maar zeker ook om de nodige aandacht te trekken. Bestuurders kunnen immers hun unieke persoonlijkheid tot uiting laten komen met de opvallende groenblauwe accenten van de Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition én de onderscheidende AMG-branding bij het achterwiel.

De scooter, die de beste prestaties in zijn klasse biedt, kan een maximumsnelheid van 25 km/u halen en heeft, volledig opgeladen, een bereik van 45 km. Naast een mooi en uniek design staat ook veiligheid uiteraard centraal: het model is namelijk voorzien van een betrouwbaar dubbel remsysteem, pneumatische schokabsorberende opblaasbare banden en een ingebouwd display voor naadloze monitoring. Wanneer gebruikers de plaats van bestemming bereikt hebben, kunnen ze de scooter bovendien gewoon opvouwen en handig opbergen of meenemen.

De Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition is vanaf half maart te koop voor een adviesprijs van €799.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

DigiTest: Philips 55 OLED+ 935 review

Nieuwe Mi 11-smartphone biedt professionele prestaties en een camera met studio-kwaliteit