in

Video – Xiaomi introduceert unieke 80W Mi Wireless Charging-technologie

100 procent opgeladen in 19 minuten – no strings attached | Xiaomi introduceert zijn nieuwste product op het gebied van next generation snelladen: de unieke 80W Mi Wireless Charging-technologie.

De nieuwe versie van deze geavanceerde technologie is een grote stap vooruit vergeleken met Xiaomi’s 30W Wireless Charging-technologie, die het merk vorig jaar introduceerde. Daarnaast loopt de technologie ver voor op vergelijkbare oplossingen van andere smartphonemerken.
De 80W Mi Wireless Charging-technologie laadt een batterij met een capaciteit van 4.000 mAh in 1 minuut op tot 10 procent, in 8 minuten tot 50 procent en in slechts 19 minuten tot 100 procent. Ter vergelijking: de 30W Mi Wireless Charging-technologie uit 2019 laadde een vergelijkbare batterij in 25 minuten op tot 50 procent en in 69 minuten tot 100 procent.

Naar verwachting zet de introductie van de 80W Mi Wireless Charging-technologie een nieuwe standaard op het gebied van draadloos opladen én opladen in het algemeen. Xiaomi neemt de leiding in deze trend door de nadruk te leggen op batterijduur en sneller opladen bij de ontwikkeling van nieuwe smartphones.

In maart 2020 introduceerde Xiaomi 40W Wireless Charging, in augustus 2020 kwam het met zijn eerste massa-geproduceerde 50W Wireless Charging-technologie. En nu breekt het merk zijn eigen record opnieuw met de 80W Mi Wireless Charging-technologie. Oftewel: drie technologische doorbraken en drie nieuwe records.

Xiaomi introduceerde onlangs ook de Mi 10 Ultra, ’s werelds eerste smartphone met 120W Wired Charging en 50W Wireless Charging.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Het Nederlandse Gametimer legt schermtijd van kinderen aan banden

Stijlvolle stereo 
De MOTIV GO klinkt even goed als hij eruitziet.