in ,

Zyxel Multy X Tri-band AC3000 maximaliseert wifi-prestaties door het hele huis

Zyxel introduceert de Multy X, een tri-band AC3000 full-home WiFi Mesh-systeem, ontworpen om snelle, betrouwbare wifi door het hele huis te bieden, waarbij witte plekken worden voorkomen.

Thuis een ​​high-performance wifi-netwerk opzetten en beheren is met de intuïtieve smartphone-app van Multy X kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de app kunnen bewoners snel functies zoals ouderlijk toezicht, gastennetwerk, Voice Control via Amazon Alexa en nog veel meer instellen en beheren.

Bij een dual-band mesh-netwerkoplossing gaat er bandbreedte verloren aan de overheadcommunicatie tussen netwerkapparaten. Multy X is een tri-band oplossing die de derde band gebruikt voor deze communicatie. Zodoende biedt Multy X de volledige bandbreedte voor aangesloten apparaten op de 2,4 GHz en 5 GHz band om maximale prestaties en betrouwbaarheid te waarborgen. MU-MIMO-ondersteuning verbetert de gebruikerservaring verder doordat Multy X op de hoogste snelheden en met meerdere apparaten tegelijkertijd kan verbinden en communiceren.

De naadloze volledige thuisdekking geeft iedereen een geweldige gebruikerservaring en zorgt ervoor dat alle aangesloten apparaten maximaal gebruikt kunnen worden.

Wanneer bewoners van de ene naar de andere kamer lopen, schakelt het Multy-netwerk hun apparaten automatisch over naar de Multy-zender met het beste signaal.

Eenvoudig opzetten en beheren

Een intuïtieve smartphone app maakt het gemakkelijk om het volledige Multy X-wifi-thuisnetwerk op te zetten en te beheren. Met behulp van de Multy X-app kunnen gebruikers het netwerk binnen enkele minuten instellen, over-the-air firmware-updates uitvoeren, tijdelijke wifi-toegang voor gasten regelen en wifi-toegang voor specifieke gebruikers stopzetten. Voice Control via de Amazon Alexa-service maakt het nog eenvoudiger om het Multy X-thuisnetwerk te beheren.

Design

“Multy X ademt eenvoud en prestatie,” aldus Bill Su, AVP van de Zyxel Smart Living Business Unit. “Het elegante en strakke design van Multy X past in ieder interieur. Achter het mooie design schuilt een krachtige netwerkoplossing die gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare prestaties biedt. De naadloze volledige thuisdekking geeft iedereen een geweldige gebruikerservaring en zorgt ervoor dat alle aangesloten apparaten maximaal gebruikt kunnen worden.”

Beschikbaarheid

Zyxel Multy X Whole Home WiFi Mesh System bevat twee nodes en is vanaf heden beschikbaar.. Ook komen er losse Multy X nodes beschikbaar om het Multy X-netwerk mee uit te breiden. Het Zyxel-forum is een extra informatiebron voor Multy X-gebruikers.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Veiligheidstips bekend, maar niet altijd opgevolgd

Digitailing - Hét platform voor professionals in ICT, Telecom en Consumenten Electronica (CE)

Extreme makeover voor Digitailing